Ibland får man synda

Jag åkte till Ängelholm efter jobbet för att hämta min bettskena.. ser ju för jävligt ut men nu hoppas jag verkligen att den hjälper. Efteråt körde jag faktiskt till McDonalds och köpte mat då jag var sjukt hungrig och ville unna mig de, svingott var det också för den delen.

  • 182 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kan denna dagen bli värre?

​God eftermiddag på er allesammans, denna dagen börjar inget vidare bra... haft svårt för att sova inatt vilket jag haft tre dagar i rad nu.. Denna gånger var de för att pappa satt igång värmen utan att säga något så mina element stod på full värme, jävla bastu i mitt rum alltså...
Vaknade av Pontus alarm vid 8 och var otroligt seg men ville äta en mysig frukost så försökte få upp Pontus lite tidigare än vanligt.
När vi ska göra frukosten så bränner jag hans gröt, såklart... stackarn..
Han stack iallafall till skolan kvart i 10 i lite halv panik så de blev ett hastig hejdå i morse. Efter de tog jag ipaden med mig upp till sängen och kollade runt lite på den till halv 12 ungefär så dom kom för att lämna ett packet. Efter det så gjorde jag lite lunch skriva ner lite saker jag skulle ta med mig till arbetsförmedlingen senare idag men självklart... trots all tid jag hade och hur förberedd jag än var så missar jag bussen, bara för jag råkade kolla på bussarna som gick direkt från byn till Ängelholm.. så fick ringa och byta tiden.. och inte nog med de så har jag otroligt ont i både huvud och rygg och lyckades tappa bort izzy där ute när jag skulle ut med honom..

Bra start? inte direkt.. 
Resten av min dag får väl bestå av att söka ännu fler jobb, Gå en runda med izzy (när stormen har lagt sig) kolla träningskläder då jag köper nytt gymkort på måndag så jag hinner träna lite med Petronella innan hennes operation, samt kolla lite mer how i meet your mother, plugga lite körkort också kanske, ja vi får se helt enkelt är inte så peppad för tillfället.

Hoppas er dag börjat bättre!
  • 304 visningar

Gillar

Kommentarer