Hur jag träffade min pojkvän

Som dom flesta av er vet som följt min blogg ett tag så har jag en pojkvän, som heter Pontus! Han är världens finaste kille, det är han verkligen. Vi har varit tillsammans i snart 1,5 år och utan han vet jag inte vart jag hade varit idag. Han är min trygga zon i livet och han vet exakt hur man får mig lycklig och glad.

Vi träffades år 2015, de började väl med att vi gick på samma gymnasieskola kan jag ju nämna. Denna gymnasieskolan hade ofta ''studentfester'' som vi kallade dom. Eftersom att dom som satt i studentkommittén ordnade några fester varje läsår för att samla ihop pengar till studenten och balen.


Första gången vi verkligen träffades (om man inte räknar med att man gått förbi varandra i skolan) var på en av dessa festerna. Jag var där med några av mina tjejkompisar som också satt i studentkommittén. Och Pontus var där med några kompisar, men en av hans kompisar försökte dansa lite med mig, vilket jag inte var så intresserad av utan jag var mer intresserad av Pontus. Pontus frågade om jag behövde skjuts hem den kvällen men varför jag inte tackade ja vet jag inte, haha!

Efter denna festen la han till mig på snap och vi snappade en hel del, och jag tyckte han var otroligt trevlig och söt!

Den dagen jag tog studenten och sprang ut så stod faktiskt Pontus och hans klass precis vid mina föräldrar (ödet ofc hehe) Så när jag kom fram till mina föräldarar, hälsade vi lite blygt på varandra.

Resten av sommaren skrev vi mer och mer. På midsommar var den kvällen jag verkligen fick fjärilar i magen för honom. Jag och min tjejkompis visste inte riktigt vart vi skulle fira midsommar och jag visste att Pontus kompis skulle ha fest. Vi kände typ ingen där men åkte dit ändå. Och jag ångrar de inte en sekund!
Vi umgicks mestadels hela kvällen och kysstes för första gången. romantiskt va? 😉

efter den kvällen kunde vi inte få nog av varandra, vi träffade mer och mer och tillslut spenderade vi varje dag med varandra tills solen gick upp. I 2 månader var vi med varandra konstant. Tills vi bestämde oss för att bli tillsammans. Bästa sommaren i mitt liv och jag kan fortfarande inte få nog av honom.

  • 393 visningar

Gillar

Kommentarer

Days by Johanna
Days by Johanna,
Såna här inlägg blir man så glad av och läsa. Ni är verkligen fina ihop 😊daysbyjohanna.blogg.se
sofiaassarina
sofiaassarina,
Visst blir man! Tack så hemskt mycket fina du, ha en trevlig helg 😊 kramnouw.com/sofiaassarina
dzenitas
dzenitas,
Så himla gulligt! Ni är jättefina tillsammans 😊nouw.com/dzenitas
sofiaassarina
sofiaassarina,
Åh fina du tack så mycket 😊 kram på dig! nouw.com/sofiaassarina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229