Hårförändring - Pink Pop Maria Nila

Igår när jag vaknade kände jag bara, idag är dagen då jag ska testa på rosa hår. Jag klädde på mig och satte mig på bussen in till Väla inne i Helsingborg. Köpte ett par sjuk fina och bekväma byxor från Gina Tricot och två stycken toppar också. De blev även gårdagens outfit! Sen åkte jag hem och började färgningen. Började med att blöta ner mitt hår och sen slängde jag i en toning som var i färgen light beige. De blev inte supermycket skillnad men efter de blandade jag ihopa min White Mix från Maria Nila med lite Pink Pop även från Maria Nila och fördelade i hela håret. Jag lät den sitta i cirka 15 minuter innan jag tvättade ur färgen.

Om jag själv får säga de så är jag otroligt nöjd med resultatet. Jag tyckte det blev så otroligt fint! De blev en liten gnutta rosa nästan lite brons aktig färg. Jag blev supernöjd och lockarna fick verkligen fram färgen ännu finare. Nästa gång vågar jag nog ta lite lite mer rosa men de var en bra början.

Vad tycker ni?

  • 472 views
  • Near Örkelljunga

Likes

Comments

stinaebbaaxi
stinaebbaaxi,
Men gud vad fint! Hur fungerar den pink pop? Är det något som försvinner efter ett tag eller sitter det kvar? 😊 nouw.com/stinaebbaaxi
sofiaassarina
sofiaassarina,
Tack!!!! Det försvinner när du tvättar håret! ☺️nouw.com/sofiaassarina
Write a comment...
IP: 82.99.3.229