GODMORGON

Godmorgon då var jag äntligen uppe från sängen och har precis duschat och gjort mig lite frukost! Fick bli en härlig fruktsallad, mumsigt en fredag som denna! Är lite små stressad... som vanligt! Men ska skicka iväg en sak sen ska jag börja fixa mig så jag kan åka och lämna Izzy hos mamma och pappa, tanka sen köpa med mig fika innan jag kör till Halmstad!

  • 333 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

2 månader - de bästa som hänt mig

Guldkväll alla fina. Denna dagen har bara varit bra! Gick upp klockan 06:00 imorse hyfsat pigg så jag fixade till mig lite extra idag. Sedan åkte jag med min pappa och bror till Markaryd där jag jobbar då de skulle jobba där idag.

Dagen på jobbet var lugn och gick snabbt trots lite kunder, i slutet på dagen fick jag veta att jag är anställd framöver, alltså fastanställd! Helt sjukt vad jag längtat efter detta. Att jobba på ett lunch/restaurang ställe vilket jag älskar och få träffa människor, jobbar även med 3 riktigt härliga personer.

Slutade 15:30 tog bussen hem och la mig i badet en stund, tog en kaffe med mamma och pappa innan jag packade ihop allt som jag skulle ha med hem till Pontus då vi ska på en oktober fest imorgon med mina föräldrar.

Kvällen har består av att vi gjort egna hamburgare som blev enorma, men också enormt goda! Lite how i meet your mother och snart lite mys till film. 2 hela månader går fort när man är kär. Han gör mig så otroligt lycklig det framemot att leva med denna killen. Ha en underbar fredag och fortsatt trevligt helg.

  • 560 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer