framtiden skrämmer mig

Godeftermiddag allihopa! Pontus har åkt hem efter helgens bravader med sjukdomar. Och jag sitter och äter min "frukost" haha och funderar lite över framtiden. även fast jag bara är 19 år så känns de som jag ligger back i allt om man jämför med alla andra, eller har jag bara otur?
jag bestämde mig iallafall för att öppna handledarböckerna för att påbörja något i mitt liv. Jag anser väl inte att de är försent att ta sitt körkort nu. Bara för man har passerat 18 års ålder är det inte försent. Jag valde att ta tag i min skolgång först vilket jag stolt klarade mig igenom eftersom de varit ett rent helvete för min del att gå igenom de sista året.

Nu är de dags att ta tag i de resterande vilket är delvis körkort, jobb, träning och planer på att flytta hemifrån. Jag är så nyfiken på vart livet kommer ta mig och därför är de väl dags att börja utforska lite mer.

Samtidigt som jag är så otroligt spänd på min framtid så är jag väldigt rädd.

Personer jag umgås med dagligen vart kommer dom ta vägen. Jag vet redan av egna erfarenheter att sålänge man har ett band så kommer man alltid hålla ihopa oavsett om man bor i Malmö eller en liten håla som Örkelljunga, oavsett om man jobbar varje dag i Helsingborg eller bara kan träna tillsammans varje kväll, oavsett om skolan fortsätter eller om man är ute i arbetslivet.

livet rullar på och de finns inte en människa som kan stoppa de.

Jag hoppas att alla er som börjar skolan eller redan gjort de får ett underbart år, att ni som tagit studenten med mig lyckas ute i arbetslivet.
och alla ni som jobbar under en lång period trivs där ni hamnat. Ha en under måndag!

  • 272 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229