Födelsedagsfirande / Cliffhanger

Igår hade vi gäster hemma hos oss, och inte vilka som helst utan Alexanders familj. Vi firade mig faktiskt då det inte blivit av tidigare.. supermysigt och jag fick ett set superfina tallrikar som jag velat ha i typ 5 år känns det som så jag är överlycklig.
Jag och Alexander gjorde även tårta, den blev sådär.. då grädden inte ville samarbeta.. men den blev god och ätbar så det är huvudsaken. Vi passade även på att städa.

Fredag - Idag jobbade jag och på kvällen mötte jag upp Petronella för att vi skulle dra ut då alla tog studenten. Vi började kvällen på Arenan där De Vet Du spelade sen stack vi vidare till Sirocco. Det var en superbra kväll med många underbara människor. Alexander kom och hämtade oss och vi var inte hemma förens klockan fem.
Lördag - Vi vakande vid tio och åkte direkt och hämta en sak som ni får veta senare idag (cliffhanger) sen på kvällen var vi hemma hos mamma och pappa för att grilla, äta gott och spela spel. Vi var inte hemma förens klockan ett och det vet även en toppen mysig kväll.
Hoppas ni haft en superfin helg det har verkligen jag haft.

  • 421 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Vad mysigt med lite födelsedagsfirande 😊 Åh!www.nouw.com/viktorhognas
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad mysigt och vad god den såg ut 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229