fem tips mot vår depression.

1. Mitt första tips för dig som känner dig lite nedstämd pågrund av de gråa, slaskiga och kalla vädret som är just nu. Hitta en riktigt bra serie, film eller varför inte youtube! Ta din dator och lägg dig i sängen och ta vara på de trista vädret genom att gosa till det där hemma. Köp något du tycker om, om det så är en godispåse eller någon speciell frukt, och unna dig de mysiga stunderna som är okej att tillbringa i sängen/soffan när vädret är dåligt. Istället för att deppa över de så tänk att det är okej att ligga hemma och mysa i dessa stunderna.

2.
Mitt andra tips är att även dra en sväng till gymmet, sätt igång din bästa spellista och köra dina favorit övningar, det kommer kännas så bra efteråt och du kommer få så mycket mer energi för att klara av denna tuffa perioden.

3.
Mitt tredje tips är att du bokar in massa roliga saker för varje vecka. Om det är saker som att åka och ta en fika med en kompis, äta middag med din familj, hälsa på dina mormor, åka en runda till väla, ha en bakdag, film marathon, en vinkväll eller en utekväll. Bara boka in de du tycker är roligt för då har du alltid något kul att längta efter varje vecka och varje dag. Vilket gör att resten av dagarna blir mycket enklare.

4.
Mitt fjärde tips är att ha en riktigt spa dag. Bara unna dig själv en dag där du bara tar hand om dig själv, allt för att få dig att känna dig fräsch, pigg och fylld med energi! Boka in ett frisörbesök, en massage, en ansikte behandling. Eller varför inte bara ta en lång ångande varm dusch/bad hemma, med skrubb, ansiktsmask och hela rubbet.

5.
Mitt femte och sista tips är att ta vara på de soliga dagarna. För det är de som får oss att se de ljusa tiderna framför oss! Sätt dig ner och hitta en mängd nya glada låtar och klä på dig ordentligt och gå en runda i solskenet, det är alltid bra för kropp och själ.

  • 730 views
  • Near Skånes Fagerhult

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229