Fem saker jag lärt mig i livet

Fem viktiga saker jag lärt mig av livet

1. Att de bästa jag hade som barn var min fantasi, jag är verkligen så tacksam att jag växte upp utan iPads/telefoner och datorer. Att jag fick tillgång till att använda min fantasi dagligen för att ha saker att göra, jag kommer verkligen göra mitt bästa för att mina barn inte ska sitta vid en skärm och glo. Istället ska jag umgås med dom och göra allt jag kan för att dom ska ha kul. Jag älskar att pyssla, baka och greja så det hoppas jag verkligen kommer gynna mina barn också, jag hoppas att du tycker de är roligt att vara ute och röra på sig och förhoppningsvis hittar ett bra intresse att aktivera sig med.

2. Familjen betyder verkligen allt, så många gånger man smält igen dörren eller bara stängt ute sina föräldrar medans de enda dom vill är att lära oss och bry sig om oss. Jag har lärt mig att de kvittar hur roligt/bra mitt liv är så kommer jag ändå alltid vilja åka hem till mina föräldrar och prata om allt och bara umgås, i slutändan är de ju faktiskt dom man alltid har där och som faktiskt betyder något och förstår dig.

3. Vänner kommer och går, som sagt... många vänner jag trodde skulle finans där livet ut har jag växt ifrån. Och jag känner faktiskt ingen saknad utav de då den personen som var min vän då är en helt annan person nu. Man stöter alltid på nya vänner med åren så man får bara bita ihopa inse att de kommer vänner som passar dig och förstår dig med tiden. Och lägg inte energi på människor som absolut inte bryr sig om du mår dåligt eller ens när du är lycklig, de är slöseri.

4. Gör de som du mår bra utav, sålänge du mår bra ska du alltid lyssna på dig själv. Ingen ska någonsin få dig att göra något du mår dåligt utav, lyssna på din magkänsla och gå efter den. Lev inte kvar i förnekelse om att du ”mår bra” utan lyssna på ditt hjärta, för de viktigaste utav allt är att må bra psykiskt.

5. Så länge du är positiv så slösar du ingen onödig tid av ditt liv. Tänk alltid positivt istället för att slösa energi på att vara negativ. Blir det inte som du tänkt dig så kom ihåg att positivt tänkande iallafall kan hjälpa dig på traven, du tjänat aldrig någonting på att vara bitter och se ner på allting som händer och sker, se istället nya möjligheter i vad som händer i ditt liv.
Kom ihåg att positivt tänkande föder framgång.

  • 468 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229