En riktigt bra dag med min favorit

Godmorgon sötnosar. Hoppas ni sovit gott och hade en bra dag igår! Jag och Pontus hade en supermysig dag och var hemma runt 12 tiden på kvällen. Först åkte vi som sagt till väla vid halv två tiden, gick runt i några butiker och tog en mysig fika på Espresso House.

Vid fem tiden åkte vi in mot stan och parkerade bilen för att gå vidare till biografen, de blev massa popcorn och vi kollade då som sagt på Fast And Furious 8, den var verkligen så bra! Kan verkligen rekommendera den.

Efter bion lurade jag med mig honom in på pinchos där vi bara tog varsin drink innan jag lurade vidare honom till Le Cardinal där jag hade bokat bord. Det är en favorit till oss båda och han blev verkligen superglad! Det blev en otroligt lyckad kväll med god mat, bra film och världens underbaraste pojkvän. Kunde inte blivit bättre.

Idag är sista dagen han är hemma på en hel vecka och jag fasar för att vara utan honom ... vem ska nu lyssna på mina problem varje dag, haha! Nej men jag hoppas denna veckan går snabbt men även att han har en superbra resa och har massa roligt att berätta när han kommer hem.

Jag själv har en hel del att göra hela denna veckan så de ska nog inte gå någon nöd på mig. Ha en toppen Valborg på er.

  • 296 views
  • Near Örkelljunga

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229