NLY PERFECT HANDBAG

Idag var jag på ica och hämtade ut denna godingen från #nelly #nellycom visst är det den perfekta handväskan? tyckte verkligen den var supersnygg, om ni minns satte jag ihop denna väskan i ett inlägg för nån vecka sedan '' fyra favoriter för den perfekta outiften '' som ni kan se här här. Har ju även klickat hem de röda byxorna som är med i de inlägget. Och jag är helt kär i dom, de inlägget med byxorna hittar ni här.

Denna dagen har varit extremt tuff då jag varit väldigt trött efter helgen. Men jag tog mig igenom dagen och var även på arbetsintervjun och de gick väl ändå bra tycker jag. Jag ska iallafall dit och provjobba om två veckor. Det ska bli kul att få testa på något nytt och jobba lite extra. Tror de jobbet kan passa mig hur bra som helst faktiskt.

Nu ska jag iallafall börja laga lite sen kvällsmat till mig och Pontus medans han pluggar, så vi får någon mat idag, har faktiskt inte ätit på hela dagen vilket inte är sådär suuuperbra. Men de blir kassler gryta med ris, supergott om ni frågar mig. Sen ska jag fixa med lite inlägg tills imorgon så de blir lite bättre uppdatering imorgon än idag (sorry for that) men hoppas ni haft en supermysig dag.

MASSA KÄRLEK


  • 226 views

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229