Drink night / best night

Min helg har varit så otroligt underbar. Jag har knappt sovit någonting men de har de varit värt faktiskt.
Fredagen - fredagen började med jobb och lite förberedelser inför kvällen. När jag kom hem blev det en dusch innan jag började fixa mig. När Alexander kom hem och var färdig fixad så körde jag honom till hans AW. Sen drog jag hem till Malin för att hämta upp henne för att möta upp de andra tjejerna på stationen och äta ihopa. De var god mat och sen spenderade vi hela kvällen hos Malin på drink kväll, där vi blandade massa goda drinkar. Och Malin hade fixar allting så otroligt fint. Hoppas på fler såna kvällar i sommar. Efter de var jag hos Petronella i ett par timmar och väntade på att Alexander skulle komma hem igen. Vi var hemma runt 3 och kom inte i säng förens 4... men så värt de, absolut!
Lördagen - lördagen började tidigt, redan vid 08:00 gick jag upp då jag skulle fixa Amys (Alexanders lillasyster) hår inför hennes konfirmation. Sen åkte jag och hämtade frukost innan jag stack hem, väckte Alexander och åt mysigt frukost med honom. Efter vi var färdigt fixade och festfina åkte vi till kyrkan och mötte upp han familj. Vid 13 var de slut och vi begav oss hem till Alexanders familj för att fira Amy! De var god mat, supermysigt och trevligt. Hon blev glad för sina presenter och vi var där till 17:30 ungefär.
När vi kom hem tog jag en dusch och började fixa om mig ( alltid skönt med fräscht smink igen) tog kontakt med Petronella och bestämde att vis 22 skulle vi ta bussen till Markaryd. Killarna drog tidigare (förutom Alle som stack vid 19 för att kolla fotbollsmatch) vi drack drinkar och hade supertrevligt innan vi skulle gå till bussen. Lyckligt vis så kom Alexander hem tidigare bara för att åka med oss till Markaryd. Världens bästa!!!! Vi hade sååå roligt och fick träffa på så många människor vi känner, vi dansade och sjöng och bara hade kul ihopa. Sist kvar var jag, Alexander, min storebror och pappa. Äntligen vis 4 tog vi oss alla hem.. men Gud vad roligt vi hade ihopa hela kvällen! Kom i säng 04:30 igen..

Söndagen - Vi gick upp vid 09:00 för att klockqn 10:00 var de dags för nattvard i kryckan för alla konfirmander.. lagom sega och ja var väldigt bakis.. men de höll sig hela vägen. Efter vi suttit i kyrkan i en och en halv timme... åkte vi hem för att typ duscha (vilket vi inte orkade på morgonen) jag städade undan från gårdagen och fixade till mig lite. Alexander drog till gymmet en runda och när han kom hem körde vi först till hans familj och åt lite, fikade och firade morsdag! Sen åkte vi vidare till min familj för att fira morsdag där också. De slutade med att vi var hemma runt 22:30 då vi beställde lite mat och hade allmänt trevligt hemma hos min familj. När vi kom hem satte vi oss i soffan och spelade upp massor utav nostalgiska låtar på youtube och satt och sjöng med. (DJ Cammy, Anton och Affe, Fonkey Fresh osv) bra avslut på en bra helg jag aldrig kommer glömma.
Jag är lagom sliten och trött idag men de var värt den lilla sömnen jag fick för att få uppleva denna helgen. Hoppas ni också haft en toppen helg.

  • 1,282 views
  • Near Örkelljunga

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229