Det ger mig ångest, det är inte lätt alltid.

Godmorgon mina hjärtan. Grått och mulet väder idag igen, och jag njuter av lugnet och ljudet av regnet. Äntligen är de fredag och jag är så taggad inför helgen med mina fina Ebba!

Jag ville bara skriva av mig lite nu på morgonkvisten.. det är otroligt svårt att hålla en blogg vid liv, de är mycket jobb och arbete bakom allting, man måste hitta vad andra tycker är roligt att läsa om, ta bra bilder, variera sig osv osv!
För mig som jobbar som städerska så är de fan inte lätt, det kan gå en hel vecka utan att jag ens sminkat mig eller brytt mig om hur mitt hår ser ut.. och en sak jag vet att folk gillar är outfits bilder eller när man själv är med på bilderna. Och jag är inte alltid så sugen på de... jag försöker göra saker för att få fixa mig och kunna ta bilder som är fina till bloggen, men de slutar med att man spendera så mycket onödiga pengar för att man tvingar sig till att göra saker.. som tur är så är de äntligen helg och jag ska få känna mig fin och fixad hela helgen och jag har en video ska ska komma upp också. Men för att ni ska förstå min situation, jag försöker mitt bästa med att få upp fina bilder men som sagt.. ibland vill jag bara vara hemma ofixad och inte ens bry mig, med de är svårt! Jag älskar att blogga, jag älskar att fota... men de ger mig ångest ibland när jag inte fixar mig för att göra bloggen bättre. Hoppas ni förstår vad jag menar, men jag kämpar på!

Hoppas ni får en superfin fredag och är taggade inför helgen.

MASSA KÄRLEK

  • 342 views
  • Near Örkelljunga

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229