Bröst update två månader senare

Nu har det gått nästan exakt två månader sen jag gjorde min bröstförminskning. Det är en sån extrem lättnad kan jag säga, jag känner mig så bekväm med denna storleken.

Positivt: Jag trivs med storleken absolut, att gå utan bh är typ de bästa jag vet just nu (använder forfarande bh som stöd) men typ efter man duschat väntar man kanske en timme med att ta på sig den. Jag kan ha på mig helt andra kläder, som jag aldrig kunnat ha innan. När jag tränar så ligger brösten på samma plats hela tiden och jag behöver inte flytta isär dom och svettas mellan dom konstant. Jag har inga bh band som skaver i mina axlar längre.

Negativt:
Det som stör mig mest är att mina vårtgårdar inte är lika stora... det känns ju som en självklarhet att dom ska bli de... men får bara leva med de och se de positiva. Min ena bröstvårta sticker hela tiden, de svider typ i den när man stöter i den bara. Och den andra har jag noll känsel i. Mina ärr kliar ganska mycket. Och sen är de ju väldigt jobbigt de här med att ha på sig en bh 24/7... och att ha tejp.. men det leder ju till något bra i slutändan.

Ärren: Det är väldigt stora är och väldigt mycket, hela helheten är ju en enorm förändring. Men jag hoppas verkligen att mina ärr läker så fint som möjligt. Dom ser redan väldigt bra ut tycker jag för att bara ha gått två månader.

Övrigt: Dom är väldigt fasta ändå, de gör fortfarande lite ont att ligga på dom för länge eller ha ett tryck på dom. Dom sitter väldigt långt ifrån varandra och rubbas knappt.

Den slutliga frågan, vad tycker ni? Är dom fina?

  • 1,091 views
  • Near Örkelljunga

Likes

Comments

Julia
Julia,
Jag förstår att du vill amma när du får barn men skulle personligen inte rekommendera det. Jag ammade min dotter och mina bröst blev ENORMA. Det är meningen att brösten ska krympa tillbaka till sin vanliga storlek när du slutar amma men mina gjorde dessvärre inte det. Jag har stora från början så hade gjort denna operationen i vilket fall som ändå men situationen blev definitivt ännu värre efter amning. Om jag får fler barn kommer jag avstå amning då jag är jätterädd jag ska ha genomgått denna operationen helt i onödan om samma sak skulle hända igen. Samma sak hände min syster. Alla kroppar är ju olika och vi har stora bröst i familjen och det är inte säkert det är samma sak för dig men bra att veta att det kan hända så man är beredd iallafall
Emelie
Emelie,
Jättefina verkligen! Planerar själv på att göra en bröstförminskning i februari, ska på konsultation nästa vecka på nordiska kliniken! Hur ser dina ärr ut nu? Och vilken storlek hade du innan operationen resp efter? 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229