Blond vs Brunett

 ​Som kanske inte alla vet så är jag blondin i mig själv, men för drygt 5 år sedan så påbörjade jag min övergång till brunett. I början så gjorde jag de lite kastanjebrunt alltså lite mer rött, sedan vill jag ha helt rött vilket inte gick som planerat och därefter blev det bara mörkare och mörkare, på bilden här nedan hade jag de nog som mörkast alltså nästan svart.

Jag har alltid velat ha brunt hår på min stundent och bal alltså fick jag hålla kvar den mörka färgen tills den tiden var kommen. Men i julas så fick jag mig ett ryck då jag gjorde en ombre liknade sak med mitt hår, mina toppar blev sletna och färgen var hyfsad men den hängde med enda tills min student dag.

Bara någon vecka efter min student så kapade jag av en rejäl bit av mitt hår för att de var så otroligt slitet. Tiden gick och jag bestämde mig för att lägga i en blondering.. resultatet blev inte som förväntat.. jag ville knappt dra ut haha, men de blev bättre jag köpte mer blondering, till sist kändes mitt hår som plast när jag duschade.. jag trodde de skulle gå av.. antar att all röd färg jag haft i mitt hår gjorde håret så orange, mitt hår är så fullproppat med färg efter dessa 5 åren.

Nu ser mitt hår ut som på bilden nedanför och jag har äntligen börjat vänja mig för hur de ser ut, jag har klippt upp mitt hår en aningen dock. Om 1 1/2 månad så går jag till frisörer för att få en fin jämn blond färg och jag kan knappt tänka mig hur de kommer kännas med min helt egna hårfärg igen.


  • 263 views

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229