Bättre söndag får man leta efter

Godkväll på er, hoppas ni haft en toppen helg! Det har verkligen jag haft, det är synd att den redan är slut.. och nästa helg är jag helt ensam här hemma vilket är väldigt tradigt.. då Pontus åker till England i några dagar.

Men idag har jag iallafall fått städat, åkte ner till byn för att köpa blommor som skulle pryda lägenheten lite extra. Vid fyra kom Staffan och Josefin och lite senare kom även mamma och pappa. Vi fikade på min goda cheesecake jag bakade och även lite chokladbollar. Väldigt mysigt och gott! Staffan och Josefin åkte precis men mamma och pappa är fortfarande kvar. Vi får se om de blir någon mat tillsammans eller om dom åker hem. Men söndagen har varit perfekt!

  • 197 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

s
s,
Veckans blogg vinnaren är nu uppe på bloggen, kika in och kolla om det blev du! 😊 kram. http://www.devote.se/sandraabo...www.devote.se/sandraaboqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Att jobba i butik 🌸

Som några av er vet, extra jobbar jag i en klädaffär. Jag älskar att jobba här, man får träffa så mycket människor och får oftast ett leende på läpparna vem man än träffar här. Att få hjälpa dom och prata med dom är alltid lika roligt.

Dessa fyra topparna hittar ni hos oss! Super snygga och bekväma. Kom gärna hit och ta er en titt! Öppet 10-18 i Örkelljunga

  • 369 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer