Är ni redo? Mina nya bröst

Här har ni mina nya bröst. Blåa, lila och gula just nu och inte jätte vackra att titta på om jag får säga det själv. Dom är även väldigt svullna och ojämna i nu läget, dom kommer ta mer form senare under läkningen. Det är verkligen en chock för mig att se dom så små... jag har aldrig sett mina bröst så små (eller jo när jag var typ 10-12 år) men det är verkligen en chock så fort jag ser dom. Det kommer ta ett tag för mig att vänja mig vid hur dom ser ut och det ska bli kul att se hur dom läker ihopa och blir i slutändan. Vad tror ni? Kommer dom bli bra? Vad tycker n? Ser dom något vidare fina ut trots att dom är helt blå slagna. Är väldigt glad över att få dela med mig utav mina resa med min #bröstförminskning till alla er. Det är så många tjejer som har samma problem som mig och går och funderar över hur man ska gå till väga och hur man ska göra. Jag säger de bara en gång.. det är så värt de! Tro mig.

Ni ska självklart få fler bilder när stygnen försvunnit och dom fått lite finare form och färg. För just nu blir jag nästan lite svimmfärdig när jag kollar på dom. Nu ska jag försöka mig på en dusch för "första gången" önska mig lycka till.

Massa kärlek till er

  • 1 290 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Julia
Julia ,
Jag var på undersökning i fredags och då sa sköterskan att man ska kunna amma men att risken så klart finns för att det inte ska gå då man trots allt opererar där hela maskineriet sitter så att säga. Jag fick dock barn två månader sedan och det gick inte att amma ändå, så det är inte alla som kan i vilket fall som, det vet man inte förrän man är där. Dessutom så växer sig brösten enormt stora på amning också så får jag fler barn tror jag inte jag riskerar att prova igen, kommer bara förstöra ryggen i samma veva då... Vill man verkligen amma kanske man inte tar risken du utan väntar.
sofiaassarina
sofiaassarina,
precis! men risken att man inte kan finns ju alltid! men då får man nog helt enkelt försöka tänka på sitt egna mående i första hand! nouw.com/sofiaassarina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229