Ännu mer ångest

Hej mina hjärtan! Är allt bra med er? Jag mår inte jättebra, det händer så mycket som jag inte är vann vid och därför inte vet hur jag ska hantera det. Mitt i allt detta har jag haft huvudvärk i fyra dagar och den kommer och går som planerat känns det som. Början nästan vänja mig vid att ha ont i huvudet nu. Någon som har något riktigt dunder tips mot huvudvärk?
Jag jobbar för fullt med tre olika jobb men det är också något jag själv valt då jag ändå inte har något annat för mig. Vissa jobb är roligare än andra och så är det bara... Jag gör framsteg dagligen när jag är på ICA och jag trivs verkligen där! Städjobbet är mindre roligt... men det duger för stunden, det är fortfarande inget jag tänkt stanna kvar på under en lång tid i mitt liv. Men vad vill jag göra? Vad vill jag bli egentligen? Inte en aning. När jag väl kommer hem känns det så tomt... jag har mina fina katter och min underbara Alexander men innerst inne känner jag mig tom.. tjafs med familj och inga vänner att träffa men nog om de, det har ni fått höra tillräckligt om. Jag har hellre inga vänner alls än flera vänner som inte finns där när det väl gäller eller som inte kan förstå när man faktiskt mår dåligt på riktigt. Så jävla besviken rent ut sagt.

Maten... den där jävla träning som lurar människor hur man borde se ut och att man ska ha ångest om man inte ser ut så. Jag har börjat slarva med maten, igen.. och det är inte roligt för vet hur det var i somras, de var verkligen inte roligt. Träning har jag fortfarande noll motivation till, kanske borde jag bara försöka inse att jag gör det för att må bra och inte för att se ut på ett speciellt sätt. För just nu mår jag inte bra, och jag vet inte hur jag ska vända det heller. Tips? gärna.

Så något mer? Man får kass hy när man känner sig stressad och trött.. man har ingen ork.. jag skulle absolut kunna lägga mig och sova dom timmarna jag är hemma och hur roligt är det? Men i slutändan har jag inget bättre för mig ändå, jobba, äta, sova. Det är så jag lever för tillfället.

Där har ni anledningen till att bloggen kommer i kläm... när jag har huvudvärk vill jag bara släppa allt och stänga in mig i ett mörkt rum, vilket inte går för att jag måste jobba. Jag gör inget vettigt eller roligt som jag känner är värt att blogg om. Sen när det väl händer något så är det så längesedan jag bloggade så det känns konstigt att göra det, låter de rimligt?

Vissa av er tänker kanske sök hjälp men ingen hjälp kan ge mig vänner runt omkring mig, ge mig motivation eller ta bort min huvudvärk. Den enda verkliga hjälpen jag har han kommer hem nu när som helst och finns här för mig, för det är de äkta människor gör, finns där för dom som mår dåligt. Tänkte bara pikea det en sista gång. Spinning ikväll? Nej för huvudet spränger och jag tänker umgås med min pojkvän som jag knappt hinner umgås med, med tanke på jobb, träningar och annat. Hoppas ni får en fin torsdag och fortsatt bra vecka. Önskar er allt det bästa, alltid.
Jag ska göra det bästa utav denna dagen och resterande veckan. Ni borde göra samma.

  • 812 visningar

Gillar

Kommentarer

MillaSvensson
MillaSvensson,
Jag har haft exakt samma nästan med huvudvärken fast i flera år! De saker som iallafall hjälpte mig var terminalglasögon då jag sitter vid skärm mycket både på jobb och privat. När jag dricker vatten så får jag mindre huvudvärk, alltid varit dålig på detta! så fort jag är socker som godis eller läsk får jag alltid huvudvärk direkt eller dagen efter. Så försöker hålla mig ifrån det men svårt! Sen är mycket stressen för mig vilket kan vara väldigt svårt men där har tex yoga på kvällarna hjälpt! Behöver inte vara jobbig yoga utan ibland bara korta pass som får en att lugna sig och stanna upp lite. Jag brukar köra efter ”Yoga with adriane” på youtube! Det är skit jobbigt att ha huvudvärk och man påverkas mer än vad människor tror. Hoppas det blir bättre för dig! <3 nouw.com/millasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229