36 frågor som gör dig kär

Det sägs att en forskare har tagit fram dessa 36 frågorna för att man ska kunna lista ut om man är kär eller inte. De perfekta 36 frågorna att fråga på en dejt alltså för att veta om man hittat kärleken.
Jag valde att svara på alla frågorna själv och här är mina svar.

1. Om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja? Gud vilken svår fråga... men jag tror jag hade valt Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt för dom verkar vara så otroligt trevliga och extremt roliga på alla sätt och vis. Samt att vi är i samma ålder och delar nog lite samma intresse.

2. Skulle du vilja vara känd? Hur? Genom min blogg isåfall, genom något bra jag gjort. Som t.ex att jag pratat om min Bröstförminskning. Och försökt hjälpa andra tjejer med samma problem.

3. Innan du ringer ett telefonsamtal – övar du på vad du ska säga? Varför? Det gör jag absolut, för jag är inte alls bekväm med att prata i telefon, därför blir de lättare om jag är förberedd!

4. Hur ser en perfekt dag ut för dig? En lagom lång sovmorgon, sen en god frukost framför teven med min favorit. Efter de blir de en promenad till gymmet för att starta dagen på bästa sätt. Självklart ska solen skina och de ska vara lite halvvarmt ute. Efter gymmet vill jag ta ett varmt bubbligt bad innan jag fixar mig för att sen åka in till stan med favoriten och bara gå runt på gatorna, kanske handla något fint, äta sen lunch, ta en mysig fika och bara mysa! Avslutar kvällen med ett bio besök eller en runda hem till familjen för en middag. Eller kanske en kväll med vänner och lite vin. Det finns många avslut på en bra kväll.


5. När sjöng du senast för dig själv? Och för någon annan? Oj, sjöng för mig själv igår och för någon annan i helgen kanske... inte så bekväm med att sjunga för vem som helst.

6. Om du fick leva tills du var 90 år och fick välja att antingen ha fysiken eller psyket hos en 30-åring under dina sista 60 år i livet, vad skulle du välja? Jag tror jag skulle välja psyket så jag kunde vara klar i huvudet under hela livet.

7. Har du en hemlig känsla kring hur du kommer att dö? Jag tror jag kommer dö utav åldern, kommer nog bli hyfsat gammal. Men kan eventuellt vara en sjukdom också. Gillar inte att tänka på döden..

8. Nämn tre saker som du och din dejt tycks ha gemensamt. Får ju jämföra med A som ni förstår! Hm... vi har samma humor, vi bryr oss mycket om familjen och tycker om att träna.

9. Vad är du mest tacksam över i livet?
Min familj såklart, det är nog de vanligaste svaret skulle jag tro. Och att jag är frisk!

10. Om du fick ändra något under din uppväxt – vad skulle det vara? Egentligen ingenting, annars hade jag inte varit där jag är idag. Önskar kanske att jag var lite mer social och inte så blyg.

11. Ta fyra minuter och berätta din livshistoria så detaljerat som möjligt. Kaos, jag är uppväxt med två föräldrar & en storebror som är 6 år äldre än mig. Uppväxt med många katter runt om mig! Blivit mest uppfostrad av min mamma då pappa jobbat en del. Gått på ridning i 7 år och även testat på saker som volleyboll, fotboll, gitarr, fiol, dans osv. Om jag får säga de själv alltid varit en killtjusare, och alltid velat ha pojkvän. Hade min första när jag var kanske 8. Var den där tjejen i klassen som alltid hängde med killarna. Blev hjärtekrossad första gången när jag var 14 år. Efter grundskolan gick jag barn och fritid som jag nu inte jobbar med, för just nu jobbar jag som städerska. Min största förändring i livet är att jag precis blivit singel och flyttat till en egen lägenhet. Och gjort en Bröstförminskning. Men känner att detta kan vara mitt år.

12. Om du vaknade imorgon och hade fått en ny förmåga eller kvalitet – vad skulle det vara? Oj de är ingen lätt fråga.. kanske förmågan att hela andra, hade varit sjukt coolt! Eller kunna läsa människors tankar, sneaky haha!

13. Om en kristallkula kunde spå sanningen om dig själv, ditt liv, din framtid eller något annat – vad skulle du vilja veta?
Jag skulle nog vilja veta om jag kommer få några barn, vart jag kommer bo i framtiden och vad jag kommer jobba med.

14. Är det något du har drömt om att göra under en längre tid? Varför har du inte gjort det? Jag har drömt om att göra ett samarbete med något klädföretag, och det kommer inträffa snart kan jag säga, kanske även redan idag.

15. Vad är det största du har uppnått i livet? Min flytt till min egen lägenhet och min Bröstförminskning.

16. Vad värdesätter du mest i en vänskap? Tillit, humor och bekvämlighet.

17. Vilket är ditt finaste minne? Det finns väl många, men hm... ett utav mina bästa minnen var när jag och min familj var i Thailand. Det var en så bra resa, underbar natur och de var bara familjen samlad.

18. Vad är ditt värsta minne? Som jag kan komma på just nu är ett av mina värsta minne när jag varit tvungen att såra någon jag älskar och när min bröstoperation blev inställd... de var hemskt!

19. Om du visste att du inom ett år skulle dö plötsligt. Skulle du ändra något i ditt liv nu? Varför? Oj, jag skulle nog flyttat hem till mamma och pappa för att få spendera min sista tid nära dom, sen även för att ha mer pengar för att kunna göra saker jag verkligen tyckt varit kul. Jag hade inte spenderat mycket tid själv, hade bara velat ha närhet från alla nära och kära.

20. Vad betyder vänskap för dig? Vänskap betyder allt, det är så viktigt! För se kvittar hur bekväm man är med sin partner eller familj så behöver man alltid någon vän att prata med om vissa saker. Vänner ska man ta vara på även om man inte hörs dagligen.

21. Vilka roller spelar kärlek och uppskattning i ditt liv? Störst av allt är kärleken som man brukar säga. Man ska uppskatta alla och allt man har runt omkring sig. Jag uppskattar verkligen mina vänner och familj så mycket. Just nu är jag så tacksam över just en speciell person som dagligen hjälper mig, han får mig att känna kärlek varje dag.

22. Turas om att säga positiva drag hos din partner. Välj fem saker var. Får nog säga pass, lite svårt att göra själv.

23. Hur nära och varm är din familj? Känner du att din barndom var lyckligare än andras? Min familj är väldigt enkel, och lätt att umgås med! Min barndom har väl absolut varit bättre än många andras och det är jag jätte tacksam över.

24. Hur är din relation till din mamma? Den är superbra! När jag var tonåring var den som bäst, sen hade vi väl en liten svacka men nu när jag gått en ny väg i livet har jag fått bättre relation med min mamma igen då hon stöttat mig väldigt mycket på vägen.


25. Gör tre stycken ”vi”-skildringar. Till exempel: ”Vi sitter här tillsammans och vi känner att…”
pass

26. Avsluta den här meningen: ”Jag önskar att jag hade någon som kunde dela…” Livet med mig såklart, dela ett äventyr med! Jag vill så mycket men jag vill hitta den där speciella personen i mitt liv att uppleva allting med.

27. Om du skulle bli nära vän med din partner, berätta vad som är viktigast för henne eller honom att veta.
Hm det finns mycket man måste veta men speciellt är väl att jag är envis, jag hatar när planerade saker ändras, jag hatar att vara ensam, gråter jag så krama mig bara och säg ingenting, gör inte mig glad om du i slutändan tänker förstöra min glädje, Och kom ihåg att allt du säger kommer jag ihåg.

28. Berätta för din partner vad tycker om hos hen. Var superärlig. Säg sådant som du kanske inte skulle säga till någon som du just träffat. Hm... frågan är om jag ska hålla på denna också. 🤔 Men han gör mig glad, otroligt glad! Jag uppskattar honom väldigt mycket och de bästa jag vet med honom är hans leende och hans fräknar.

29. Dela med dig av ett pinsamt ögonblick från ditt liv.
Det måste vara när jag ramlade i trappan på Malmö Centralstationen och en kille jag spanat in på tåget var den enda som gick bakom mig... extremt pinsam och ont gjorde de också..

30. När grät du senast framför någon annan? Och när grät du i ensamhet?
Framför någon var senast en vecka sedan och i ensamhet var också en vecka sedan.

31. Säg något som du redan nu gillar hos din partner.
Hans skratt, hans humor och hans tatueringar.

32. Vad, om något, är för allvarligt att skämta om?
Våldtäkter och djur som blir misshandlade.

33. Om du skulle dö ikväll utan någon chans att kommunicera med någon annan, vad skulle du mest ångra att du inte sa till någon? Varför har du inte sagt det redan? Jag skulle ångra att jag inte sagt hur mycket jag älskar alla i min familj på länge, jag skulle ångra att jag inte hört av mig till visa trots situation och frågat hur dom mår.

34. Ditt hus börjar brinna. Efter att du har räddat de du älskar och eventuella husdjur så har du tid att rädda en enda sak. Vad skulle det bli. Varför?
Hm.. jag känner inte att något jag har är så extremt viktigt att rädda.. men för att vara som många andra säger jag min telefon 🙄

35. Av alla människor i din familj, vems död skulle vara mest besvärande? Varför? Sjukt jobbig fråga, klart man blir skit ledsen vem som en hade dött! Men min mamma kanske, hon är ju faktiskt den som födde mig till världens, hon jag pratar om mina problem med. Mamma kommer alltid vara mamma liksom.

36. Dela med dig av ett personligt problem. Fråga din partner om råd. Be även din partner att analysera hur du verkar känna kring problemet du har valt. Pass på sista frågan där också.

  • 852 views
  • Near Örkelljunga

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229