30 saker att göra när det är höst 🍂🍁

Då var hösten här och de kan jag tydligt se bara jag kollar väder appen som visar regn exakt varje dag i nästan två veckor, tragiskt men ändå väldigt mysigt! Nu gäller de att hålla humöret på topp och fortsätta älska livet. Därför har jag gjort en lista med 30 saker du kan göra under hösten. Man brukar ju oftast vara ganska tom på idéer i stunden så tänkte hjälpa er alla med lite olika förslag.

1. Ha filmmaraton - Detta måste ju egentligen vara nummer ett på allas lista. Var de längesedan du såg alla Harry Potter? Eller varför inte Fast And Furious?

2. Rensa garderoben - Varför inte ta tag i de du fastat lite för länge? Sälj dina kläder eller skänk bort gamla kläder du inte längre använder.

2. Ha hemma spa - Vad är inte bättre än att pyssla om sig själv när vädret är grått och tradigt? Gör ett fotbad, raka benen, använd ansiktsmask och sätt igång lite lugn musik

3. Gör något roligt med ditt hår - Gå till frisören och be dom ge dig lite liv i håret, gör något du inte vågat göra, och liva upp vardagen

4. Gör en bucketlist - Osäker på vad du vill göra under ditt liv? Skriv en bucketlist med saker du vill uppnå och prova på, du kan ju alltid göra en mini bucketlist som gäller endast under ett år.

5. Baka något gott - Baka en god kaka eller prova något recept du aldrig testat, fyll frysen med bröd eller varför inte bjuda hem någon på nygräddade kanelbullar.

6. Boka en resa till värmen - Boka en resa längre fram som du kan se framemot för att hålla humöret uppe i de gråa tråkiga vädret och som motiverar dig till att jobba och spara pengar.

7. Spela sällskapsspel - Ha en spelkväll med vänner och familj, om inte ett vanligt spel så gör lite lagspel med tävlingar det är alltid kul.

8. Prova på ett nytt recept - Laga någon god kvällsmat som du aldrig provat på förut. Vem vet du kanske hittar en ny favorit?

9. Fiska - Regn och rusk är de perfekta vädret att ge sig ut på en fisketur i. Ta med lite varm choklad och fika och sitt vid en brygga.

10. Åk till ett köpcentrum - Varför inte åka till ett köpcentrum och gynna sig lite nya kläder, inredning eller något annat fint? Perfekt att spendera en dag inomhus när vädret är tråkigt och tradigt.

11. Stor städa - Städa behöver man alltid göra, rensa ut gamla saker och kanske piffa till med lite nya saker. Inte jätte roligt men behövligt ibland

12. Organisera dina spelistor - Gör något roligt utav din Spotify, gör lite olika listor som passar till olika tillfällen, kanske en speciell myslista som passar till hemmakvällarna.

13. Lär dig spela ett instrument - Sålänge du inte har något att göra om dagarna så har du alltid tiden att lära dig spela ett instrument. Finns inget mysigare än att sitta och spela lite gitarr och sjunga till.

14. Kolla serier - Serier är ju det bästa, mysa ner sig i sin soffan och kunna streck kolla hur många avsnitt som helst.

15. Åka på en weekend - Åk på spa, bo på hotell eller gör något annat mysigt! Det är otroligt skönt och mysigt. Lite avslappning förtjänar alla då och då.

16. Pyssla - Jag vet själv att jag älskar att pyssla och göra egna, roliga saker. Är väldigt kreativ av mig. Varför inte börja göra lite roliga julkort redan nu? Eller något allt höstigt och fint.

17. Gå på bio - Bio är räddaren i nöden, man behöver inte ha dåligt samveten över att sitta inne i mörkret när de är lika mörkt på utsidan. Köp en extra stor popcorn och ta med dig någon du inte träffat på länge

18. Ta en fika i stan - Hade jag kunnat hade jag gjort detta var eviga dag. Det är så mysigt att sitta på ett kaffe med massa ljus och kanske en filt, prata minnen med en vän och bara mysa.

19. Spela dataspel - Jag vet inte hur det är för er del, men jag älskar att spela The Sims fortfarande, jag menar vem gör inte? Mysigaste att ligga på soffan och bygga hus hela dagen haha

20. Internet shoppa - För er som inte orkar röra er från soffan så kan ni alltid shoppa lite fina saker från internet, lite fina saker inför hösten kanske?

21. Hitta inspiration till bloggen - Läs med om att blogga, lär dig hur du blir bättre, hur du lockar läsare och hur du piffar till din blogg, hitta alla inspiration som du saknar.

22. Dejta - Till er som lever ensamma, börja dejta! När är inte den perfekta tiden att bli kär om inte nu när regnet faller ner? Det enda man vill göra är att gosa in sig i någons famn. Och har du en partner så varför inte kompisdejta? Börja träffa nya vänner och lär känna nya människor.

23. Börja läsa en bok - Det är lugnare, lärorikt och fridfullt. En bok, en kopp te/kaffe, lite ljus och en filt. Låter för bra för att vara sant eller hur?

24. Börja gymma - Nu kan du inte länge hänga utomhus på samma sätt, varför inte göra av med lite extra energi på gymmet? Må bättre och känna sig snyggare.

25. Börja med youtube - Varför inte utveckla din blogg med lite videos emellanåt? Perfekt att sitta inne och spela in roliga videos om dagarna.

26. Möblera om - Du är kanske trött på hur de ser ut där hemma och behöver piffa till de lite? Varför inte möblera om så du får lite ny motivation?

27. Börja dansa - Sålänge du över och är motiverad kan du lära dig vad som helst bara genom att göra det där hemma. Dance your as off!

28. Mysa med sina husdjur - Det bästa som finns, gå en mysig skogspromenad med din hund eller mys ner dig i soffan med din lilla älskling, djuren älskar kärlek och vi har mycket kärlek att ge

29. Lyssna på ljudböcker - Kanske gillar man inte att läsa och vill hellre lyssna, ladda ner några ljudböcker eller poddar och lyssna på medans du gör något annat.

30. Det är som det är och det blir som de blir.
Hösten är nu här mina fina. Det finns inget som kan ta den ifrån oss och vi får helt enkelt bara acceptera att den är här för att stanna. Deppa inte, försök göra de bästa utav de och tänk alltid "Det är som det är och de blir som de blir"
Beställ hem mat, köpt lite godis, frukt eller något annat gott. Tänd massa ljus och mys ner dig till en film, för då lovar jag att även du kommer uppskatta hösten. Uppskatta alla fina färger och uppskatta att det är tillåtet att stanna hemma en hel dag.

  • 252 views
  • Near Örkelljunga

Likes

Comments

beccalundin
beccalundin,
sofiaassarina
sofiaassarina,
Myran78
Myran78,
Bra höstinspiration 😊nouw.com/myran78
sofiaassarina
sofiaassarina,
Ja jag tyckte de var en del bra förslag till alla som deppar ner sig när de äR höst! Höst ska vara mysigt ☺️nouw.com/sofiaassarina
Write a comment...
IP: 82.99.3.229