3 olika jobb

Lokalvårdare på ett äldreboende

Sedan april 2016 började jag städa som vikarie på ett äldreboende, hela sommaren var jag även runt på olika kommunala lokaler och städade. Det är ett väldigt lugnt jobb och något jag trivts med sen jag började. I januari 2017 fick jag en fast anställning på äldreboendet på 80% vilket jag klarat mig på hur bra som helst. Fram till nu i vintras så bestämde jag mig för att jag ville jobba lite mer, tjäna lite mer osv! Ni vet hur det fungerar. Så från och med i vintras gick jag ner till 50% som lokalvårdare och började då på Ica

Ica Supermarket

Jag gick ner till 50% på städjobbet för att jag skulle börja jobba även på Ica. Det började med cirka två-tre dagar i veckan och nu ligger jag i snitt på 3-4 gånger. Och nu när man äntligen börjat lära sig så flyter allting på superbra! Fortfarande mycket att lära sig men det är roligare att få träffa massa nytt folk och ha kollegor på ett annat vis. Det jag gör där är att sitta i kassan samt stå i förbutiken. Blir nog mer där framöver.


Ledsagare

Detta jobbet började jag med i mars för att få ihopa mina timmar när jag inte jobbade lika mycket på Ica. Började med 8 timmar i månaden och nu har jag gått upp till 12 timmar i månaden. Jag jobbar med en super härlig tjej och vi har bara roligt ihopa! En bra extra inkomst och en väldigt bra lärdom. Man lär sig sjukt mycket och det är jag glad för.

  • 419 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229