2 månader - de bästa som hänt mig

Guldkväll alla fina. Denna dagen har bara varit bra! Gick upp klockan 06:00 imorse hyfsat pigg så jag fixade till mig lite extra idag. Sedan åkte jag med min pappa och bror till Markaryd där jag jobbar då de skulle jobba där idag.

Dagen på jobbet var lugn och gick snabbt trots lite kunder, i slutet på dagen fick jag veta att jag är anställd framöver, alltså fastanställd! Helt sjukt vad jag längtat efter detta. Att jobba på ett lunch/restaurang ställe vilket jag älskar och få träffa människor, jobbar även med 3 riktigt härliga personer.

Slutade 15:30 tog bussen hem och la mig i badet en stund, tog en kaffe med mamma och pappa innan jag packade ihop allt som jag skulle ha med hem till Pontus då vi ska på en oktober fest imorgon med mina föräldrar.

Kvällen har består av att vi gjort egna hamburgare som blev enorma, men också enormt goda! Lite how i meet your mother och snart lite mys till film. 2 hela månader går fort när man är kär. Han gör mig så otroligt lycklig det framemot att leva med denna killen. Ha en underbar fredag och fortsatt trevligt helg.

  • 560 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229