10 saker jag ska uppnå i år

Nummer 1: Ta mitt körkort

Jag har som sagt kommit igång nu, jag har gått några körlektioner och går på teorin, jag pluggar på mobilen och kör mer med min mamma. Så inom nån månad hoppas jag på att ha mitt körkort i handen och en fin egen bil i garaget.

Nummer 2: Skaffa en tatuering

Jag har tänkt såå länge på att skaffa en tatuering och nu känner jag att de är dags att bara ta tag i de och göra de. Jag har mina små funderingar så vi får se när jag slår till helt enkelt.

Nummer 3: Ta tag i träningen

Jag vill nå 60 kilo, bygga muskler och tighta till min kropp. Under ett år har jag redan lyckats gå ner 8 kilo genom att ändra mina matvanor, äta mer regelbundet och genom att jag började jobba. Nu ska jag bara ta tag i träningen också.

Nummer 4: Åka till London med min bästavän

När jag fyllde 20 fick jag en weekend resa till London av min bästavän. Och förra sommaren hade vi så många andra planer så denna våren kommer vi förhoppningvis åka till London tillsammans. Längtar!

Nummer 5: Köpa nya Elektronik prylar

Köpa mig en ny kamera, dator, studiolampor, kamerastativ och en mic. Och satsa stort på min blogg med många bra bilder.

Nummer 6: Pierca näsan och tungan

Har velat göra detta ett antal år, men jag är lite små feg och har helt enkelt inte tagit tag i de. Men i år är detta ett prio ett helt klart.

Nummer 7: Starta en youtubekanal

Där jag kan göra annat än att bara fotografera, utan filma videos med vänner och andra i min omgivning. Och utvecklas inom att redigera,film och vlogga.

Nummer 8: Ändra min kost

Jag ska ändra min kost ytterligare ett steg, utforska lite mer vad man egentligen kan laga som är både nyttigt och gott. Hitta lite spännande recept istället för att bara käka kyckling och ris. Haha

Nummer 9: Skaffa tandsmycke

Hur fint är inte tandsmycke? Har velat ha den sen jag var typ 8 år haha. Förra året var jag jätte nära på att skaffa de, men de blev aldrig! Så i år tänkte jag slå till med att skaffa mig ett.

Slutligen nummer 10: Jag ska operera mina bröst!

Gud vad jag längtat efter detta. Och i år ska de verkligen hända. Dom ska bli mindre, fastare och lyftas och jag kommer äntligen kunna känna mig bekväm med mig själv. Helt klart de bästa av alla dessa 10 sakerna

  • 213 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229