Gomorron på er!
Idag så är jag ledig och ska bara ligga i sängen o kolla på film, det är iaf det jag brukar göra när jag inte går i skolan. Det kommer inte att hända så mycket idag men det är ju en fin dag ute! Jag hoppas ni får en bra dag och ni som går i skolan, lycka till!
Puss o Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag på er!
Förlåt för att jag inte skrev ett inlägg imorse men det var så att jag är ledig idag från skolan och 5 dagar framåt! Jag vaknade kl. 11 och sedan nästan direkt åkte jag till min skola för att jag behövde hämta min dator som jag hade glömt där.(haha) Men nu sitter jag på tåget på väg till Uppsala för att bara hänga (helt själv:'( ) Nej men det kommer bli kul och jag hoppas ni också får en bra dag!
Puss o Kram!

Likes

Comments

Hej på er!

som ni ser så har jag bara skrivit ett inlägg om dagen p.g.a. att jag inte har tid att skriva på kvällen. Jag är som sagt ganska ny här så för tillfället blir det ett inlägg varje morgon måndag-fredag och sedan på helgerna tänkte jag att det skulle vara kul att ha två inlägg. Det är så att jag har så mycket med skolan och min teater och är med vänner till sent på kvällen, så jag hoppas att det inte gör något för er. Ni får oxå gärna skriva i kommentarerna hur ni vill att min bloggsida ska se ut för såklart gör jag allt för er! Ni får ha det så bra och att ni får en fantastisk dag!

Puss och Kram!

Likes

Comments

Hej.

Förlåt för att jag inte skrev något igår kväll men hade så himla kul igår! Men just nu är det inte så roligt väder som det var igår, för idag är det kallt och massa regn. Jag började skolan kl. 10:30 så jag hade en lång sovmorgon och hela skoldagen var lugn för vi får sommarlov nästa vecka 9/6. Det ska bli så kul med sommarlov, alla har nog längtat efter det! I alla fall så var jag med min teatergrupp efter skolan, vi hade picknick för att det var sista dagen för denna termin. Sedan när vi hade ätit klart och pratat lite om vad vi skulle göra till nästa termin så var jag med min bästa kompis Linnea som jag har känt sen jag var 14 år, när man är med henne kan man verkligen vara sig själv. (vi båda är lite galna haha).

Så jag var med henne och en till kompis som jag har känt lika länge och vi hade väldigt kul men tyvärr behövde jag åka tidigare för de bor där vi har teater och jag bor 30 minuter bort. Men det är kul när man får träffa dem, det var därför det inte kom upp något inlägg igår kväll men jag hoppas det är okej för er! Idag ska jag bara gå i skolan tills kl.13:00 och sedan åka hem o bara chilla, kolla på någon film för det är så himla dåligt väder. Jag hoppas att ni mår bra och om ni går i skolan önskar jag er lycka till!

Puss och Kram!

Likes

Comments

Hej!

Nu ska jag äntligen börja blogga. Jag heter Sofia och är 17 år, jag går Fordon och Transportprogrammet på gymnasiet och jag tycker det är jättekul. På fritiden rider jag, är med vänner och spelar teater (har gjort det snart i 5 år). Jag är en glad tjej som bryr sig om andra (oftast mer än mig själv) och enligt kompisar och familj är jag omtänksam och rolig.

Jag har väldigt länge velat börja blogga men aldrig blivit av, men nu på min födelsedag 2017 börjar jag äntligen och jag hoppas att ni kommer att gilla det jag skriver om.

Det jag kommer skriva om är min dag hur den ska bli och sedan på kvällen om hur min dag blev, alltså två blogginlägg om dagen, kul va? Skriv gärna vilken tid på morgonen och på kvällen ni vill ha inläggen så fixar jag det!

Vi ses ikväll och jag hoppas ni kommer gilla min bloggsida (kommer finnas massa bilder på allt) och ni ska veta att ni är guld värda, älska dig själv som du är

Likes

Comments