I går kom ytterligare 3dm snö hos oss, och jag är en person som avskyr snö. Gillar inte kyla och gillar inte snö generellt.
Men idag var det så fint när jag och hunden var ute på lunchpromenad. Rena rama sagolandet skulle jag nog mer uttrycka det som. Väldigt kallt också får jag tillägga, minus 8 grader var det mitt på dagen, det var länge sedan som vi hade det så kallt här och som det ser ut nu så kommer det vara lika kallt hela veckan.
Hunden gillar dock inte att vara med på kort när man är ute och går som man ser på hans min, det saktar ner honom och han vill gärna gå när vi är ute. Dock så ÄLSKAR han snö och busar tills han blir som en stor snöboll han själv.
Känns lite som att man bos i Norrland med all denna snö och kyla❄️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jomen igår följde jag med min kompis till en studio där hon skulle tatuera sig och det kan väl ha hänt att det blev en liten spontanare för min del också🙈

Jag skulle egentligen bara bokat tid till att tatuera mig men självklart tackar man ju inte nej när man får frågan.
Vi var i studion i kanske 2,5 timma och sammanlagt av tatueringstid så var det bara kanske 40 minuter av dem som han faktiskt tatuerade både mig och min kompis. Så fruktansvärt roligt hade vi och tatueraren och hans kompis var så sköna så vi bara satt och snackade massor och skrattade så man fick ont i magen.
Vet iallafall vart jag ska göra mina nästkommande tatueringar och rekommenderar starkt Babylon tatto om man bor i Skövde trakterna. Otroligt duktig tatuerare som inte kostar en förmögenhet heller.
Jag är såååå nöjd med den och ångrar mig inte det minsta.

Likes

Comments

Idag var jag och kollade på balklänningar. Att gå in i ett rum fullt av strasstenar, tyll och spets. Rena rama himmelriket om jag får säga.
Tyvärr hittade jag inget som jag föll för när jag provade men hittade en klänning i en katalog så vi får se oöm jag beställer hem den för att prova eller inte.
Jag gick dit med min kompis och hennes pojkvän då min kompis även hon behöver en balklänning då hennes pojkvän har bal nu i år i USA.
Hon hade lite mer tur när hon provade och hittade flera stycken som hon gillade, kan ha varit lite mer av hennes stil på klänningar med allt glitter och glamour! Jag är mer för enkelt och inte hela klänningar av strass och paljetter.
Mysigt hade vi det iallafall och jag har ett litet hm om vad jag ska ha på mig på min bal nu iår.

Likes

Comments