Header

Nu är jag hemma igen efter en supervarm och sjukt jobbig dag. Var med Carey i ett triathlon som heter the gold nugget och är bara för kvinnor. Man ska först simma 500m och sedan cykla 20km och efter det springa ca 6km (4 miles). Jag hade inte tränat för det alls eftersom att jag haft väldigt ont i halsen men det gick bra under racet som tur var och jag kom i mål på lite över 2 timmar. Var riktigt nöjd och det har varit en superkul dag!

Del 1-simning.

Upp och iväg på cykeln!

Efter loppet med Anya och hennes supergulliga skylt där hon bland annat stavade Sofia med ett e (Sofea) haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var på en graduation middag hemma hos en kompis som heter Naomi ikväll. Supertrevligt verkligen och många av mina närmaste vänner från skidlaget var där vilket var jättekul. Kommer verkligen sakna dessa personerna när jag åker hem :(.

Likes

Comments

Denna helgen har varit ganska lugn men igår (söndag) var jag ute vid Irenes stuga uppe vid en sjö som heter Big Lake. Jag, Marika, Irene och hennes man Jim åkte upp dit på morgonen och vi mötte upp Alexandra som är en utbytesstudent från Ukraina uppe vid stugan.

Irene, Marika, jag och Alexandra!

Och som avslutning Marika och Irenes gigantiska och supergulliga hund som heter Aspen och väger 55 kg!

Likes

Comments

Busstur runt the strip första dagen.

Glass i stora lass! Älskar Anyas face på denna bilen hahaha.

Inne på hotellet.

Utsikt från the stratosphere på dagen. Vi var också uppe där lite senare på kvällen när det var mörkt vilket var väldigt häftigt!

Och slutligen en bild på hela familjen efter Clints presentation på konferensen!

Likes

Comments

En bild jag fick av Irene idag! Är från en helg när jag var hemma hos henne och fikade. Man kan nästan tro att man är i Sverige när man är i Irenes hus, massor av svensk inredning och allt känns väldigt svenskt. Till höger om mig på bilden är Benedikte och längst till höger är svenska Janica som är Benediktes värdmamma. Varje fredag har vi alltid fika-fredag i Irenes klass och det är så mysigt. Idag hade jag dock en hemsk mensvärk så Carey hämtade mig från skolan efter lunch så jag fick hem och vila. Mår fortfarande inte helt bra men det är så mycket bättre nu än det var mitt på dagen i alla fall.

Annars så kom vi ju precis hem från Las Vegas och det var superbra verkligen! Det var väldigt varmt mitt på dagen (över 30 grader i skuggan) men vi bodde på ett superfint hotell så vi var mest vid poolen i mitten av dagen. Jag har inte fått bilderna från Vegas av Carey än men dem kommer upp på bloggen snart!

Likes

Comments

Jag, Marika, Naasha, Breegan och Necole idag på sista lektionen. Är sjukt skönt väder ute just nu = solen skiner och det är nästan femton grader i skuggan + att jag håller på att baka drömmar som luktar asgott i hela huset. Bra eftermiddag helt klart!

Likes

Comments

En till bild från prom som jag fick av min bildlärare idag! Killen heter Murillo och hon till vänster är hans kompis som jag tyvärr inte vet vad hon heter. Gillade bilden i alla fall och jag ser väldigt lång ut men de andra är väldigt korta plus att jag hade ganska höga klackar. Känner dock att folk i allmänhet är mycket kortare här än hemma. Är liksom inte så många killar i min ålder som är kortare än mig hemma, men här är väldigt många det.

Nu är det ju måndag igen men jag har bara en vecka kvar i skolan och sen åker vi till Las Vegas! Sedan kommer jag missa nästan hela nästa vecka och efter det har jag bara 2 veckor kvar till sista skoldagen. Så konstigt att det är så kort tid kvar!

Likes

Comments

Igår var alltså prom, vilket blev väldigt lyckat och kul. Jag och Marika var verkligen inte värst förberedda och vi hade inte några specifika planer, men kvällen började i alla fall hemma hos en av våra kompisar här som heter Priscila och som sminkade oss. Hon var verkligen sjukt duktig och jag har aldrig haft så snyggt smink! Klänningarna vi har på oss fick vi båda låna av folk från skolan också vilket verkligen var så snällt av dem. Här är i alla fall lite bilder från när vi fixat oss och åkte ut till ett ställe för att ta bilder:

Inne på själva dansen, ser ganska tomt ut men lokalen var väldigt stor.

​Och slutligen en bild från innan prom med våran väldigt uppklädda chaufför Aaron (Marikas värdbror).

Likes

Comments

Från idag hemma hos Irene med hennes svenska påskris. Jag, Benedikte och Janica (Benediktes värdmamma) var där och fikade på eftermiddagen och sedan gick vi och såg en film på bio som heter miracles in heaven. Den var väldigt religös men ganska intressant och välsigt sorglig.

Middag häromdagen hemma hos Marika's värdfamilj. Hennes älsta värdbror kom hem och hälsade på (han bor inte hemma) och många av hans kompisar var där.

Bullbak häromdagen!

Just nu har jag lite läxor att göra och sedan ska jag försöka sova tidigt. Hoppas att allt är bra med alla där hemma!!

Likes

Comments

Kom precis hem från en skidresa till Fairbanks och jag är sjukt trött (åkte ett 20km långt skate lopp). Orkar inte skriva så mycket men det kommer säkert upp fler inlägg och här kommer i alla fall lite bilder!

Trött gäng av skidåkare innan starten.

Den väldigt blöta och vattenpölsfyllda floden som loppet var på.

Och slutligen den bilden som kanske summerar resan på det bästa sättet haha. Jag, Amine och Marika sovande på vägen hem 😂 (älskar tiffanys face i bakgrunden också haha)

Likes

Comments