Jeans - Gina Tricot // Tröja - ? // Jacka - Axelssons // Halsduk - Gina Tricot // Klocka - Mk (Turkiet) // Skor - Nike Air Force


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En kamera sätts upp i en hiss där en man låtsas misshandla en kvinna. Under tiden dem har kameran på så är det 53 stycken som går in i hissen, utav dessa 53 är det endast 1 som säger till. Det är helt sjukt att ingen annan reagerar.. I videon är det även en kvinna som säger att hon vill gå ut innan dem börjar slåss. 
Dessa killar har även gjort en video där dem låtsats kissa på en hemlös man och det är fler som reagerar på det än vad det är som reagerar på detta. Kändes då som att det är okej att misshandla en kvinna men inte att kissa på en hemlös människa.. Tycker att fler ska våga säga emot när något är fel och inte stå tyst o kolla på. 

Likes

Comments

Dessa två är helt klart mina favoriter bland Victoria Secret's body mists. Dock har jag inte använt Passion Struck då jag gav den till en vän som present. Men Coconut Passion är en absolut favorit och jag bokstavligen älskar den!! 

Likes

Comments

Tog mig själv i kragen och städade lite snabbt på rummet, tända ljus och sitter nu med massa kuddar samt myser i en filt framför datorn. Hade en otroligt skön dag i skolan idag, va på vernissage i sisådär 30 minuter och sedan tillbaka till skolan för att spela in det sista på en låt i studion. Blev upphämtad utav mamma när jag slutade, gullig som hon är. Har bara tagit det lugnt idag och tänkte fortsätta med det. Är just nu ensam hemma då alla andra är på träning och möte. Ska snart kolla serie tills jag ska sova. Är ju även fredag imorgon och kunde inte varit lyckligare känner jag, det ända som är planerat är att jag ska övningsköra efter skolan samt åka ner på stan för att kolla efter en tunnare vinterjacka. Har just nu en fjällräven som jag älskar, men tänkte att det kan vara skönt att ha en lite tunnare jacka också om det är så att man ska någonstans då man är inomhus eller något. 
Ska ta och fortsätta med mitt mys så får ni ha det bra. Haaaaaade!! 

Likes

Comments

Ska strax ta och sova och hoppas på att jag vaknar skapligt imorgon så jag slipper åka till skolan i sista minuten. Har en otroligt skön dag i skolan imorgon, så lär ju inte direkt bli en jobbig dag. Tänkte bara slänga upp ett inlägg lite snabbt innan jag somnar. Känner dock att detta inlägg är helt meningslöst men det blir ju ett inlägg iallafall.
Läste även på nattstad att det kommer komma ett nytt utseende eller vad man ska säga här på nattstad. Som jag läste så verkade det riktigt bra och är spänd på att få se hur de blir. De kommer släppas den 10 november så är ju inte långt kvar.
Men nu ska jag ta och sova så hörs vi troligtvis imorgon.

Likes

Comments

Längtar redan tills fredagen så man får gå på helg. Har nog aldrig varit såhär trött i skolan, höll bokstavligen på att somna på istort sett varje lektion igår.. Ljuger om jag skulle säga att jag är piggare idag. Men bara att ta tjuren i hornen och kämpa sig igenom dagarna, skönt nog så går det ju faktiskt fortare än vad man tror. 

Idag är det iallafall tisdag och jag sitter för tillfället på lektion, har musikteori så ska strax fortsätta jobba igen. Planerna efter skolan är att göra absolut ingenting, är ensam hemma ikväll så resten utav familjen ska på fotbollsgala. Ska duscha, ta hand om mig själv och sedan bara mysa ner mig i sängen med popcorn och serie. Sounds like a good plan. 
Bestämde även igår att jag och en kompis ska starta en blogg tillsammans, blev en sån ''why not liksom''. Så att nästa vecka eller något så kommer det startas. Kommer blogga på denna blogg tills vi börjar sen blir det en paus härifrån då jag inte har någon lust att skriva på två bloggar direkt. 

Men nu ska jag ta och fortsätta med mitt arbete så jag får åka hem någon gång, hörs. 

Likes

Comments

Här ekar det tomt... Blev ingen uppdatering förra veckan när jag var borta då det krånglade med lösenordet för Klara. Men nu är jag tillbaka och ska försöka hitta tillbaka till bloggandet. Har någon dålig vana att alltid starta en ny blogg varje gång jag vill börja om från början, då jag känner att man verkligen kan börja från botten. Ska sluta med det och satsa allt på denna blogg istället, är även sugen på att börja blogga tillsammans med någon och dela på en blogg. Får se hur det blir med den delen. 

Har inget att dela med mig utav då jag just nu inte har någon direkt blogglust, tänkte bara slänga upp ett inlägg lite snabbt. Får se om jag slänger upp bilder från resan någon dag och det jag köpte när vi var i Turkiet. Vill inte lova någonting. Men ska fortsätta med det jag gjorde ny så hörs vi när vi hörs helt enkelt. 

Likes

Comments

Har börjat packa lite smått och ska imorgon packa ner allt som ska med till Turkiet. Åker upp till Stockholm runt 12-13 på fredag sen på kvällen så lyfter planet. Ska bli så otroligt skönt att komma ifrån Sverige en vecka, ska även bli kul att få åka till ett nytt ställe då vi aldrig varit i Turkiet förut.
Kan säga redan nu att uppdateringen från mitt håll kommer vara rätt så död, anledningen till det är att jag inte har något internet. Men snäll som jag är så har jag fixat lite hjälp, jag kommer överlämna bloggen till Klara under tiden jag är borta så hon ska få blogga här. Vill inte att det ska stå tomt under tiden jag är borta. Jag kommer heller inte blogga mer den här veckan, det kan bli att jag slänger upp något på fredag från flygplatsen. Men annars kommer det stå rätt tomt här.  

 

Likes

Comments