Var bara tvungen att köpa dessa fina matta läppfärger igår från nyx! Så himla fina på 😱😍😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeej alla! Haha eller vet inte hur många som kollar in här! Men! Jag vill bara be om en stor stor ursäkt för att jag varit så himla dålig på o uppdatera här - allt har gått så fort o idag fyller jag 20! Omg!? Haha o om 3 veckor åker jag till Bali! 🙈😱😃 helt otroligt vad fort tiden har gått!!
Ska försöka bli bättre på o uppdatera här!!
Ha det bäst! Puss

Likes

Comments

Har fixat lite bland smink, hudvård och smycken :))
Gjorde hudvård och smink som ett system - del 1 består av hudvård/ rengöring. Del 2 består av bas smink - foundation, BB cream, puder, concealer, primer osv! Samt sminkborstar anpassade till foundation, puder osv. Del 3 består utav rouge, bronzer, contour, highlighter osv - samt sminkborstar anpassade till detta och 4 och sista delen består av ögon- och läppsmink samt borstar anpassat till detta:))
Blev riktigt nöjd men ochså lite ångest för hur mkt grejer man faktiskt har 😱 måste rensa offentligt till hösten både kläder och smink!! Ska bli så skönt o få bort en del 😍😍

Likes

Comments

Med tanke på alla saker som händer runt om i världen - krig, fattigdom, snedvridna ideal, kvinnoförnedring och sexuella trakasserier gentemot kvinnor ökar - så kan jag ibland vilja fly verkligheten och gå in i ett annat årtionde. Jag bara älskar att lyssna och se på videklipp från 50-60 tal alternativt 40-tal! Även om man precis tagit sig ur kriget - så hör man en annan glädje i musik och i folks ögon än vad jag kan tycka att man gör idag!
Det är ofta som påklistrat leenden på folk idag och glimten i ögon finns inte riktigt.

Därför föredrar jag ibland att fly lite och drömma mig till ett lyckligare årtionde, även om det säkert var problematiskt då ochså på sina sätt!
Lyssna och njuuuuut!!! 😍😍😍😍

Likes

Comments

Säljer av lite grejer för super priser!! Gå in o kolla o kontakta mig om det finns ngt som ni/du är intresserad av 😃😃😃😍😍

Klicka hääääär:  http://m.blocket.se/vi/67502229.htm

Likes

Comments

P!nk var min absolut största förebild när jag var yngre, jag har varit på 3 konserter o dom alla har varit helt fantastiska!!
Hon va en väldigt och är fortfarande en stor inspiration till mig - hennes attityd, humor, våga vara annorlunda stil och att våga stå upp för the underdogs gör att man bara inte kan sluta tycka om henne!!
Länkade in två nya fräscha klipp med henne - som ni bara måååååste kolla på hahah - hur häftig är hon inte?🙊🙈😍😱😱 måste bara tillägga ochså att i den videon precis här under ( just like fire) så är den lilla tjejen hennes dotter!! Hur söt?😍😍

Likes

Comments

Dom första bilderna ( tjejen med ljust hår haha) är ju såklart jag :) o dom bilderna med tjejen med mörkare hår är min kusin som jag stylade om för några dagar sen - sminkade henne o gav henne en riktigt snygg outfit 😍😍😃 superkul!!

Likes

Comments

Glömde av o skriva igår! Men gör det lite senare idag möjligtvis hehe :) åker iaf över helgen till sommarstugan! Ska Bli så himla skönt 😍😍 o snart åker jag även iväg till Polen för att bla besöka auschwitz & birkenau! Va i Berlin i januari o besökte då Sachenhausen! Nu kanske ni undrar vad jag snackar om, men det är fd. Nazistiska koncentrations-utrotningsläger/ arbetsläger. Är väldigt intresserad av historia :)

Likes

Comments

Hej!
Va ett tag sen nu! Mkt händer hela tiden o har inte haft största motivationen till att blogga just nu! Men ska försöka bättra mig :)
Tänkte lägga upp lite senare om ett ämne som verkligen ligger mig varmt om hjärtat! Så håll utkik :))

Likes

Comments

Så himla härlig till våren kommer dessa hängselshorts från Monki att vara!! :))
Passa på!! Supersköna o moderna nu i vår! 😍😍

Likes

Comments