Jag är lyckligt lottad som har det jag har i livet, en underbar familj, alla mina vänner, ett bra jobb jag trivs med. Jag kanske inte är exakt där jag vill vara men jag strävar mot mitt mål med min lilla familj.

Jag tror det är oerhört viktigt att ibland stanna upp och påminna sig själv vad som verkligen betyder något, vad som är viktigt i våra liv. För mig är det som är allra viktigast min familj. Det är min familj som får mig att må bra, får mig att skratta, leva, hämta kraft från. Jag och min sambo har det jätte bra ihop och har alltid väldigt kul tillsammans vad vi än gör. Det gäller att vårda kärleken, varje dag, hela tiden. Kärleken kan annars ”vissna”.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

glöm inte bort att andas, att bara sakta ner i stressen om vardagen, det är oerhört viktigt även om du har mycket att göra. Jag har börjat gjort det, för min kropp säger ifrån annars, om jag stressar för mycket, då betalar jag med orkeslöshet, trötthet, humörsvängningar bland annat. Jag tillåter mig varje dag att stanna upp ett tag vilken situation jag än befinner mig i.

Likes

Comments

denna dag gick fort på jobbet, skönt att sluta tidigare, välbehövligt med för lite sömn då våran sessa krånglade i natt. Vi har så kul på jobbet i arbetslaget, vi kämpar, skrattar, stöttar varandra i allting. Är lyckligt lottad som har detta jobb med så bra arbetskamrater.

Dagen är inte slut än, ska iväg om ett tag igen, berättar inte än vad det är, tids nog får ni reda på det när ni minst anar.

Min pappa ringde mig i förmiddags på jobbet och berättade att mamma är på sjukhus igen, hon kom nyss hem efter drygt två månader på sjukhus. Innan jul fick hon tre stycken tior, det tog hårt på henne. Nu har hon brutit höftleden och ligger på operation och får en ny höftled. Det är så jobbigt att veta att min mamma inte mår bra. Önskar jag bodde närmre, bor 20 mil bort.

Likes

Comments

Våran lillla sessa är förkyld och har hög feber. Hon har sovit mycket under dagen och orkar inte så mycket. Men äter och dricker och busat lite ändå. Tänk att hon fyller 1 år snart.

Vi har haft henne hos oss i ett år, denna fina tjej med en upptäckarglädje och nyfikenhet utan dess like. Att få ta del av hennes framsteg är en underbar känsla.

Likes

Comments

Nytt kapitel, oskrivet år. Det känns hoppfullt med detta nya år. Många spännande saker ligger framför. Det är vi själva som skapar vår egen lycka. Det är vi själva som väljer hur vi hanterar jobbiga och tunga saker som sker på livets vandring.

Jag har haft ett underbart 2016 blandat med många jobbiga saker, så som livet brukar vara, som en berg & dalbana.

Jag hoppas att 2017 börjar bättre än slutet av 2016. Min älskade mamma hamnade på sjukhus, ligger kvar än men mår bättre och bättre för varje år.

Jag börjar jobba 9 januari efter ett års mammaledighet, känns både kul och spännande men samtidigt lite små jobbigt att våran fina sessa blivit så stor att det är dags att börja jobba. En ny era börjar för oss i februari, då skolas hon in på förskolan, tror att det blir kul för henne då hon är så nyfiken och upptäckarglädjen är det inte heller något fel på.

Likes

Comments