Gick till centrum, åt mat. Drack öl. Gick på bio - Nya Bridget Jones. Drack mer öl.

En bra måndag.

Likes

Comments

Var hos Röbin igår med Mimmie, chillade även runt i Norrtälje och ute i ingenstans. Avslutade hänget i garaget! Skulle egentligen bara lämna tillbaka en svets.

Idag har vi stått i garaget hela dagen!!

Likes

Comments

Mormors fölsis idag!🎉🎉🎉🎉

Blev bjudna på pizza och vin, fördrinkarna fick man spetsa själva och vi åt och åt! Himla trevligt! Bästa mormor'n har jag! Tack och hej!

Likes

Comments

Käkat pizza, promenixat, varit på cruising och i Barkarby på bilträff. Men mest har jag druckit bärs och lagat 245an, rosthål och bytt balk bland annat. Nu är hon iallafall besiktigad två år till🙌🏼.

Justefan, bullar har jag bakat också, tog seriöst typ två dygn jävla specialbullar, om det har värt det? Niet.

Likes

Comments

Turrrrrrrn up!! It's my birthday.

Nä inte riktigt, tog det fetchill. Softade i solen på dagen, käkade en god middag, drack gott och så kom fröken Widell förbi på kvällen med en present hon och hennes far slängt ihop hemma innan. Den var perfekt, på alla sätt. 💗

Likes

Comments

Igår åkte vi på en visning av ett hus i Roslagen. Strålande väder, sjukt varmt. Huset föll mig dock inte i smaken tyvärr. Men som plåster på såret så drog jag, Marre och co. ut på kvällen och drack öl, först ute men vi tog oss en sväng förbi Venezia också innan de stängde. Vinglade hemåt på morgonkvisten någon gång.
Vi såg det som ett tidigt firande utav min födelsedag som inträffar imorgon.🎈

Likes

Comments

Bjöd över mormor idag på krabba och räkor. Tradition i min familj.🎉

Åt tills jag mådde illa i vanlig ordning, men gött var det.

Likes

Comments

Efter middagen bestämde vi oss för att ta en sväng till Vaxholm jag, mamma, pappa och Stefan.

Kom dit rätt sent och var på jakt efter glass, gick sisådär. Vi fick köpa på Ica då allt annat var stängt, men vi fick en mysig promenad i solnedgången.

Var ovanligt lite i Vaxholm denna sommar! Synd.

Blev tvingad att köra hem, gick åt helvete i vanlig ordning då jag körde farsans rymdskepp. Vad fan ska man med körkort till anyways?

Likes

Comments

Kom hem från farmor i lördags. Sedan mötte jag upp Stefan, vi drack drinkar och lyssna på skitmusik. Preppade inför morgondagen..

På söndagen var det flygdagen i Vallentuna. Var där varje år när jag var mindre med pappa, men nu åkte jag och Stefan dit med Chryslern, där var massvis med balla bilar. Det var även skittråkiga svenssonbilar som släppts in av någon konstig anledning? Men det var en förjävla dålig flyguppvisning. Där vart jag besviken, och det var Stefans första gång där så han blev inte speciellt impad utav flygshowen.

Mötte iallafall upp pappi som också åkt dit, gick runt bland bilarna, snackade med vänner och bekanta. Lyssnade på Bosse bildoktorn som stod och pratade om olika bilar. Dock blåste det som fan och vi stannade inte allt för länge.

Vi åkte istället till Tom i Åkersberga, försökte få bukt på tomgången som går lite som den vill. Så det blev till att skruva några timmar innan vi åkte och köpte thaimat och kollade på film.🙌🏼

Likes

Comments