JAG VET!!!

Jag vet att man inte ska åka så mycket in till stan och hålla på. MEN måste man så måste man jag gillar inte att beställa kläder ifrån nätet längre de blir alltid fel och bara drygt att hålla på att skicka tillbaka. Och vi åkte för att träffa min syssling med och åt lite lunch det va INTE många på resturangen de va typ vi 4 och 5 pers till och vi satt jätte långt ifrån varandra.

Och Ja man ska vara försiktig absolut. Det är inte så att vi åker varje dag. Så länge man håller avstånd som vi gjorde så är de nog lugnt. OCH vi åkte inte med några sytom. Plus vi åkte hem när de kom mer folk in till stan.

Jag är less på höra/läsa att man ska tänka sig för JA TROR ALLA GÖR DET !!! Absolut finns de folk som inte bryr sig och åker endå. Men dra inte alla över en kant.

jaja

Vi åt iaf lunch och dom hade en lekhörna åt barn vilket va fantastiskt. Sen kollade vi i affärer lite shoppade åt barnen lite.


Det va en robot som dansade lite och lät barnen komma fram till honom det älskade M men L vart lite rädd för honom haha så hon gick inte fram som M gjorde han ville hänga där hela tiden haha


NU är vi hemma igen kokade lite kaffe och ska snart ta tag i ALLT måste som jag inte orkade igår efter jobbet.


Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,
Jag håller verkligen med dig om den saken.. man får alltid skicka tillbaks nästan för att den är antingen för liten eller stor 😔😂
nouw.com/dontworrybelikeheidi
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Eller hur plus om man ej betalar direkt kan man glömma den räkningen om man har koll på hur mkt man har i
nouw.com/soffiaz_85