Varför jag säger nej till samarbeten

VARFÖR SÄGER JAG NEJ TILL SAMARBETEN?

Jag får dagligen mejl och DM av folk som vill att jag ska samarbeta med privatpersoner och företag. Men idag tänkte jag svar på frågan, Varför säger jag nej till samarbeten?

En av anledningarna till att jag tackar alltid nej till samarbeten, är att jag inte vill tjäna pengar på mina sociala medier. Mina sociala medier har jag enbart för Jag har en stör hobby för sociala medier. Jag tänker satsa GRATIS på mina sociala medier då jag vill inte ta betalt / betala några okända personer.
Detta har gått så långt att jag har gått blockera personer både på min instagram och blogg. För att folk inte kan acceptera. När man svarar nej tack!
Jag har också sista tiden fått vänförfrågningar på facebook, när man har råkat acceptera dem på facebook blir jag ofta tagvaf i inlägg och får pm om sånt som jag INTE VILL. Exempelvis får jag många som cöfsöker få mig att jag ska gå med i sockerfria utmaningar, eller försöka bli lurad för att betala för träningsprogram. Jag tycker att man ska få slippa sånt när om man lägger till någon som facebookvän, för jag blockar alla som blir jobbiga ändå ⚠️Så jag ber er alla! ⚠️ Var vänligen respektera att jag inte vill ha dm / mejl och erbjudanden
Funderar vissa gånger om man skulle " hämnas genom att visa vilka personer som håller på genom att skriva ett öppet brev hill dem som hål,er på via mejl, instagram och bloggen.
För jag tror inte ni skuöle uppskatta själva bli taggade i oönskade inlägg. Så som vissa håller på.

BEHÖVDE SKRIVA AV MIG . PÅ DET JAG STÖR MIG PÅ JUST NU

Bara för man har sin e-post adress länkad på instagram och bloggen betyder det att ni Inte ska spänna med samarbetsförfrågningar.

Jag har min epost synlig på instagram och bloggen ifall någon av er har tips på inlägg eller gästblogga på bloggen.

Någon mer med samma problem?
Hur brukar ni hantera sånt här?

#personligt #nejtacktillsamarbeten #nejtack #lyssna #viktigt #läsdetta #samarbeten #varför #skrivaavmig

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Tycker det är härligt att du inte är ute efter samrbeten utan att det är din hobby <3
www.amndiz.se
Soffeproppe
Soffeproppe,
Ja exakt. men nackdelen att vara bloggare är att man blir mejlad av företag och folk ommo om igen när man tackat nej
nouw.com/soffeproppe