Dags för förändring var med och påverka gruppens framtid! var med och påverka

Dags för  förändring i facebookgruppen  Girlpower| gender equality | Var med och påverka gruppens framtid! |
____________________________________________________________________________________________

Hej alla fina och underbara följare oavsett om du är medlem eller icke medlem i facebookgruppen.
Som kanske ni redan vet så är jag grundare och huvudadmin i denna gruppen. Det är en sluten grupp med idag 388 medlemmar. Vi admins upptäckte för ett tag sedan ett problem i gruppen. Fast vi adminz  gör inlägg i gruppen  är det typ bara 2 -3  medlemmar som visar sig aktiva.  Jag skulle be er följare/ besökare / läsare om hjälp. Där ni får vara med och påverka gruppens framtid.
__________________________________________________________________________________________________

VAD FÅR DET JUST DIG ATT VARA MEDLEM I EN FACEBOOKGRUPP?
Jag vet att det är några  av mina följare är medlem  i girlpower | gender equality .
Om ni skulle vilja bli medlem i den här facebookgruppen. Alla ni tjejer/ kvinnor och ickebinära
Vad skulle just du vilja göra för inlägg / se för grejer i gruppen? Vad får det just dig att vara medlem i såna här facebookgrupper? motivera gärna era svar i kommentarerna

Jag väljer att lägga upp det härpå min instagram eftersom jag vet att 87% av mina följare på instagram är kvinnor / ickebinära. Och på min blogg har jag ingen statistik på könen tyvärr.
Så kommer lägga upp oftare inlägg om min facebookgrupp på sociala medier och hoppas att  facebookgruppen ska snart  bli en aktiv  grupp tack vare er besökare  och följare.

Men ni som är med i facebookgrupper som är för tjejer och ickebinära.   Vad är viktigast för dig som är medlem där  att se?  Ge gärna förslag och tips jag kan få. För att  få Girlpower| gender equality  att börja fungera igen som en bra och social och trivsam grupp. Hur ska den perfekta tjej / ickebinär grupp vara enligt er?
Diskutera i kommentarerna
Om ni inte är medlem em i facebookgruppen än. Bli gärna medlem  där. Hoppas vi ses i gruppen.

#girlpower #flickor #tjejer #kvinnor #ickebinära #facebookgrupp #facebookgrupper #varmed #att #påverka #framtid #framtiden #slutengrupp

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229