Ett tråkigt avslut

Hej!

Som vissa av er kanske vet fick jag ett ganska tråkigt avslut på kvällen igår. Jag fick en glasflaska kastad i huvudet så det började blöda rejält från huvudet. Jag fick åka ambulans in till akuten för att se ifall det blivit någon större skada, vilket det som tur är inte blev. Jag är tacksam för att det gick så pass "bra" som det gick. Förutom illamående, trötthet och en fruktansvärd huvudvärk så mår jag bra. Jag har i stort sett gråtit hela dagen för jag är så skärrad av vad som hänt. Så fort jag tänker på det blir jag jätteledsen och börjar gråta, hur jag tänker på när jag inser att det blöder och jag känner att handen som jag håller mot huvudet för det gör ont blir varm och kladdig. Jag är inte rädd för blod, inte för fem öre, men att se så mycket blod komma från ens eget huvud är skrämmande. 

Jag förstår inte hur folk kan vara så dumma att de inte fattar att ifall man kastar en glasflaska inomhus på en krog med hundratals personer, att någon kommer bli träffad. Idioter finns det gott om här i världen. Oturligt nog var det jag som blev träffad denna gången, vilket var typiskt med tanke på att vi ska åka på skidsemester imorgon. Känns ju toppen...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Desirée Amelia,
Fyfan vad hemskt! Jag vet inte vad jag ska säga ärligt talat mer än att jag hoppas att personen som gjorde detta förstår vad hen har gjort för något.

Jag delar ditt inlägg ❤️
www.nouw.com/DesireeAmelia
SoderstromFilippa
SoderstromFilippa,
Tack så mycket ❤️ man förstår inte hur folk tänker ibland!
nouw.com/soderstromfilippa