Äntligenär den här! Trailern till den efterlängtade filmen Söder OmHimlen!

Denna version är på engelska, men en svensk version är på G.

Dockså meddelar vi ledsamt att det fortfarande är trubbel medfinansiering till denna produktion, men du kan göra något. Hjälpgärna till att sprida vår nya fundraiser:

https://www.generosity.com/fundraising/the-upcoming-swedish-zombiemovie-soder-om-himlen/x/14312457

samtvår Facebooksida: www.facebook.com/soderomhimlentill alla du känner eller företag som kanske vill vara med ochsponsra? Använd fantasin bara ;) Nåväl, vi håller detta kort ochså får du njuta av trailern nu. Skicka gärna en söt kommentar påvår YT-kanal om du vill. Och dela gärna med dig av trailern med. 

Sveriges bästa zombiefilm bara väntar på att få bli klar...

Mycketnöje & stora kramar på er alla!

//Crew

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag slog vi 500 likes på vår officiella Facebooksida. En liten jämn milstolpe och självklart siktar vi på massa mer framöver. Men hittills vill vi tacka för all skön pepp  och support vi fått överallt! Fortsätt gärna sprida sidan så kanske ni slipper zombies framför dörren sen ;)

kram!

// Crew

Likes

Comments

Först så vill crewet tacka en kvinna som hjälpt till såhär i startfasen av Söder Om Himlen med att översätta en del fraser och repliker från svenska till serbiska. Nu ska de bara övas in också och vi önskar Johnny "Niko" Höglin lycka till.

Idag så träffade Johnny en av Sveriges bästa skådisar, Dragomir Mrsic för massor med goda skratt och en del annat. De är vänner sedan innan. Detta projekt kommer bli lite revolutionerande inom svensk film  på flera sätt. Håll er uppdaterade här på bloggen och vår officiella Facebooksida :)

Kram
//Crew

Likes

Comments

​Tjabbatjenahallå!

Här är den officiella bloggen som kommer röra sig angående filmen "Söder Om Himlen" som kommer släppas den 31a oktober 2016. Alltså på Halloween. Ptja, vad kan sägas? Vi i crewet jobbar på järnet med en massa runtikring och manuset slipas på och sen skjuter vi av startskottet på inspelningarna. Ska bli askul faktiskt! Vi har hunnit starta en officiell Facebookgrupp också som du kan in och Likea om du vill. Adressen dit är: www.facebook.com/soderomhimlen.

Förstå detta rätt. Titeln kan förväxlas med nåt kärleksdrama nånstans. Men Söder Om Himlen så ligger både jorden och helvetet... Det kanske snart är samma sak. Överlever vi det isåfall?

Kram på er!

//Crew

Likes

Comments