Utvecklingssamtal om Henny <3

Hej allihopa.
Idag handlar det om våran alldeles egna Henny.
Varit på utvecklingssamtal om henne idag, så stolt man blir av alla fina ord om ens lilla, lilla prinsessa. Hennes tid på Blåklockan är över och det är dags för henne att vandra vidare i huset och utvecklas. Våran lilla fjärt räknas som ett stort barn och ska över på Gullis. Så hon kan utvecklas ännu mer, tråkigt men det var nog dags. Många nya ett åringar som kommer, hon är äldst på avdelningen och lär sig så fort att dom själva kände att hon måste få utvecklas med äldre barn. Hon fyller snart 3 år våran lilla älskling, det går så himla fort!

Så under Mars så sköter dom överföringen till den nya avdelningen och till 1a april går hon inte längre på småbarnsavdelningen. Har pratat med Henny om att hon ska byta avdelning, det hon längtar mest till är att få gå på den stora gården och leka med dom större barnen. Hon blir ju inte flyttad till Tynes avdelning och det är bra eftersom Tyne vandrar över till Skolan nu till våren, sommaren. Henny hamnar på en ny avdelning, med ny personal som hon visserligen träffar dagligen och är trygg med.

Så nu är det bara ladda om lådan, med nytt och fräscht. För liten ska bli stor och det blir en nystart för henne. Så mamman ska spana i hennes garderob här hemma, vad som ska packas. Hon kommer ju säkert att växa lite så då är det en ny låda, med en ny storlek ;)

Tyne sa till mig "Mamma, jag behöver nya kläder när jag börjar skolan" Tur att mamman älskar kläder, så att både stordonnan, lilldonnan och lillmannen ska få lite nytt o fräscht! Men först måste jag jobba upp lite buffert för just det. Och jobb just nu trillar in, samtidigt som min utredning trillade i brevlådan igår. Så nu blir det mycket bollar i luften så nu ska vi jobba ordentligt. Tycker inte om att vara oförberedd så jag planerar in i det minsta, rushar på från början till slut så jag måste släppa lite. För på Coop är det jobb som behövs nogrannhet och välgjort, så jag kommer nog sitta många dagar med datorn hemma för att få till det så gott jag kan. Jag måste också lära mig att delegera ut det, men jag vill ha koll. STENKOLL!

Men det blir nog bra i slutändan, nu ska jag dricka massvis med kaffe och få till en del så gott jag kan. Både me&i och Coop jobb!
Men jag börjar komma igen, sakta men säkert börjar medicinerna göra mig gott och livet suger inte längre. Jag börjar få tillbaka livslusten och ska bolla tills jag stupar. Förjobba på kan jag göra, det är bara att få min vardag som småbarnsförälder och halvtidsarbetande mamma, med just nu ett hobbyprojekt och en styrelse på det. Men vi ska se att ni kommer se mig som det gamla jag, organiserat kaos med många bollar i luften. Men nu jädrans kör vi!

Känner mig bättre än någonsin, allt verkar rullar på, kanske negativt, kanske positivt det märks!

puss och kram/ a

Gillar

Kommentarer