Tänkte bara skriva lite.

Hejhej allihopa.
Nu sitter framför datorn och gör framför allt lite hemma jobb, som kvalitetsansvarig på jobbet så tar jag hem lite som ska revideras för att jag har mer ro hemma än på Coop. Oftast så ropas det på hjälp i kassan, eller så finns det 100 andra saker som kommer emellan.
Nu har jag jobbat klart för den här helgen som vart, gick på i fredags och går av idag.

Igår jobbade jag kväll, så först åkte jag och Enzo till Norrtälje och hämtade våra glasögon. Jag hoppade över BUP med Tyne eftersom jag hade andra ärende så kostar det alldeles för mycket pengar att åka fram och tillbaka x2 dessutom. Så hon fick gå på förskolan, jag och Enzo åkte efter skolan. Först till Jysk och köpte en lätt att montera ner klädställning till MeAndi kläderna, sen åkte vi till DOLLARSTORE och handlade lite annat skit. För att sen åka till Jula och handla färg till Coop. Sen åkte vi ner till stan för att hämta glasögonen på Specsavers.


Sen åkte jag och jobba lite på coop, hem titta på en film, somna, lägga sig i sängen, tandvärk, vaken till 04.30. Somna efter mycket om och men, vaknade alldedeles för sent. Enzo min älskade Enzo, fan man känner sig som världens sämsta mamma, han klarar sig själv. Han klär på sig, borstar tänderna, äter frukost, går till skolan i tid. Medans jag ligger däckad med tjejerna brevid mig i sängen. Blir såååå jävla trött på mig själv. Skärpning nu Amanda!

Idag fick jag brev på posten om 2 veckor startar min utredning, 2 dagar i Stockholm på raken. Frågan är om jag kanske ska sova i Gustavsberg. Om det är enklare att komma dit, måste ju åka härifrån pisstidigt om jag ska vara där 10.00 2 dagar på raken! Men jag fundera, som det är just nu känns det som jag kan åka härifrån, men vette fan alltså!

Ska sitta och göra alla skattningslistor!
Gör jag dom på en gång, så glömmer jag kanske inte bort dom!

Eller måste jag kanske göra dom i samband när jag ska dit?

Jag får se vad det står.
Imorgon ska jag sitta med utbildning hela kvällen också, hoppas att det inte blir tjafsigt med barnen då!

Aja nu väntar vi på Tynes också, sen är vi nog i rullningen, Enzo har fått tid för besök hos barnsjukgymnasterna i Norrtälje nästa vecka. Så nu jäklar kör vi mot att klara målet bättre hälsa 2019. Henny tuffar på med näringsdryckerna, måltider eller ah försök till måltider. Movicol Junior. Hon har också återbesök snart.

Det var det, återkommer en annan dag. Nu har ni lite updates om hur jag får min vardag att rulla efter en jobb helg! Nästa helg är det ju Lan så då kanske jag kan vara lite mer aktiv med att skriva, eftersom jag har några nätter att jobba på.

puss och kram/ a

Gillar

Kommentarer