Gamerz, vakna nätter och nya ansikten.

Ser igen att det har tagit tid att skriva, har ju jobba på ungdomslanet i helgen. Trodde att jag skulle ha tid att skriva, men ack vad jag bedrog mig. Startade i fredags med att lämna barnen på förskolan och skolan, åkte till lokalen för att fixa. Gick till jobbet och hämtade sponsring grejerna vi beställde till senaste leveransen innan.
Rodda upp cafeterian, åkte hem hämtade Johnny och hans dator. Lämnade honom, åkte hem hämta barnen, körde tjejerna till Johnnys föräldrar.

Hämtade Nattan och Tiffany, började med incheckningen av alla barn och ungdomar. Helgen vart grymt lyckad, 46 barn/ ungdomar och 9 vuxna. Alla olika, men herregud vad huvudet fått öva ansikte och namn. Hade koll på alla 46, vad dom hette, vad vi var tvugna att anpassa, skriva upp, inte skriva upp. Vart dom bodde osv.

Den här helgen har vi fokusera på andras barn, Enzo var med och den killen. Så jäkla stolt. 7.5 år och han skötte sig galant. Han spanade, gick runt kolla på dom stora grabbarna, bad dom om hjälp när han inte visste vad han skulle göra.

Det var fantastiskt skönt att komma hem på Söndagen, mysa med familjen och bara vara jag kom hem vid 13.00 så det var bara sysselsätta sig med att hålla sig vaken. 3.5 timme sömn var inget att hänga i gran på en hel helg. Var pisstrött men jag somnade 23.30 på Söndagen. Hade barnen hemma på Måndagen, vi var ute och lekte för att kompensera tiden jag missade med tjejerna på helgen. Så nu börjar verkligheten igen, med kommande jobbhelg. Imorgon ska jag på möte sen köra vidare till Norrtälje för att gå till sjukgymnasten med Enzo det ska bli spännande att se vad dom säger.

Nej nu ska jag kolla på film och ta det chill med min man ❤

puss och kram/ a

Gillar

Kommentarer