det känns att man lever.

FULLT ös.
Mycket på jobbet, mycket hemma, mycket med mig själv, ungarna, det ena avlöser med det andra. Är det inte Tyne är det Enzo, är det inte Enzo är det Henny. Jag måste lära mig att prioritera, barnen betyder mer än pengar och Henny är det ohållbart med just nu.

Längesen man var såhär orolig. Maktlös över allt, vet ingenting mer än det är fel på henne. Jag krigar med vården dom måste hjälpa oss, jag har ringt, jag har bråkat, gråtit och äntligen ska hon få ta blodprover. för att kolla diabetes och Addisson sjukdom. Kanske hittar dom det som är felet, man får annars lägga in henne pga näringsbrist. 500 gram har hon gått ner på en dag, sammanlagt på 4 dagar har hon ätit en halv portion mat uppdelat på fyra dagar. Ohållbart!
Så nu ska vi ta fasteprov imorgon, köpt emlaplåster för att ställa klockan och dra på dem innan vi sticker till läkarstation.

Nu är Enzo och Tyne dåliga också så det är fan sjukt! Jag brister, jag vet inte hur jag ska klona mig. Johnny har pissmycket på jobbet, vi är mitt i ombyggnad så jag har lika mycket jag. Men jag måste prioritera våra barn, för jag skulle dö hundra gånger om, om något händer dom!

puss och kram/ a

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vilen härlig bild! 😃
nouw.com/evelinarou