Den gick sönder, hela min värld gick under.

Godmorgon alla ni.
Idag är det 14 februari, alla hjärtans dag och jag sitter i köket och dricker ljummet kaffe. När vi flyttade till huset för 3.5 år sedan köpte vi en kaffebryggare. För jag är just det, torsk på kaffe. Igår satt vi och spela kortspel och jag skulle brygga en kanna kaffe så har den slutat fungera.

Jag fick panik den var som någon hade huggit mig i ryggen, bara för att kaffebryggaren var trasig. Tog ner reserven för att få kaffe för stunden, så glappa den och ville inte starta på en gång.
Jag blir irriterad för att jag inte får något jävla kaffe. Jag fungerar inte som människa utan kaffet.

Fungerar ni? Dricker ni mycket kaffe?

Idag ska jag jobba lite hemma på datorn, handla lite och sen hämta barnen i förskolan. Det är allt som står på dagens schema.

Snart startar min jobbhelg också, så jag behöver förbereda mig mentalt att jag ska dit och göra det bästa jag kan. Jag ska vända den negativa spiralen, det är inte jobbet det beror på det är delvis bara en person som kan förstöra min stämning och det lyckas den personen göra så fort som den visar sig. Så jag måste stärka mig i det hela och tänka att paranoidlarmet är där för att skydda mig. Det är där för att jag ska känna mig trygg på arbetsplatsen, min flykt, mitt andra hem. Där jag trivs allra bäst, men som just nu är en trigger plats med massiva känslor och tankar. Och larmet förstärker den känslan eftersom jag mår så psykiskt dåligt över att jag behöver bära det. Må det ta slut snart, låt denna person försvinna från samhället så jag kan fungera ordentligt igen.

Nej nu startar vi dagen med positiva vibes, idag ska jag ha en bra dag. Jag ska bara försöka få i gång kaffebryggaren så jag får varmt kaffe 😉

Så min familj, släkt och vänner jag önskar mig en ny kaffebryggare i födelsedagspresent 🙈❤ Så då vet ni det!

puss och kram/ a

Gillar

Kommentarer