är vi inte en normal småbarnsfamilj?

Hej jag vet att det var länge sedan sist, men har så sjukt mycket pågång hela tiden att jag knappt får tiden att gå runt, har äntligen funnit happy ending med mina mediciner. Jag mår helt plötsligt bra igen.

Direkt på rubriken, vi känner oss kränkta eller Johnny fick det att låta så. Först har vi haft jätteknas med Enzo, han har blivit utredd och han har ingen diagnos, men det slutar inte där. Allt fortsätter hela tiden, det känns ibland som vi inte blir accepterade av folk att vara föräldrar, för jag åker i snitt 3 dagar i veckan med ungarna på olika läkarbesök. Enzo just nu till sjukgymnasten för att dom tycker att han är för slapp. Han har tydligen en rubbning i finmotoriken och även grovmotoriken. Han kan inte göra simpla övningar som vifta med armarna och hoppa med benen.

alltså koordinationsproblem liksom jag!

Sjukgymnasten skulle skicka ett brev till skolan där hon ska vara mer tydlig med att han inte ska behövas pressa på att skriva med penna då han inte har den motoriska kunskapen att ha en "perfekt" handstil.
Han kan inte koncentrera sig på händerna och övrig kropp samtidigt.

Johnny sa att han känner det som ett hittepå och blir irriterad.

Så har vi bup med Tyne, hon ska utredas för ADHD. Den kan vi inte säga eftersom vi har mycket problem med just henne, idag var jag hos en arbetsterapeut och ska få hjälp med bildstöd o tyngdtäcke för att få lite hjälpmedel innan diagnos.

Johnny är orolig att det kommer fortsätta att dom senare kommer kräva att vi kollar Henny som absolut inte är som Tyne. För att han känner att dom ser ner på oss som föräldrar och sätter sig över oss. Och ja kanske är det så, vi var unga när vi fick barnen men det är så det ser ut. Jag är inte sämre än någon annan, ibland är det till och med en fördel att vara yngre.

Men det kanske är som han säger att vi kanske åker på onödigt mycket möten kring barnen. Men ändå nödvändigt om man frågar andra personer? Henny är det livsviktigt eftersom hon inte äter ordentligt, så jag gör det bästa för barnen.

Har ni också sjukt mycket läkarbesök med era barn?

Är det såhär det ska vara?

har ni barn som är för "slappa"?

Nej nu ska jag lägga en me&i order och bara chilla i soffan. Är för trött för mitt egna bästa, den här veckan blir tuff både med jobb och läkarbesök!

puss och kram/ a

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f8:241:511::2