wishlist

UGG Australia ankle boots
1 295 SEK - zappos.com

Kat Von D palette makeup
425 SEK - sephora.com

Morphe palette eyeshadow
210 SEK - morphebrushes.com

Contour brush
290 SEK - very.co.uk

Chanel fragrance
johnlewis.com

Väska home decor
260 SEK - ginatricot.com

Claire väska
ginatricot.com

Detta är min önskelista inför julen 2016, sååå fina saker! Så ni som har tänkt att köpa julklappar till mig...host host ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag har suttit med plugg nästan hela dagen, är så trött och seg, så ska snart lägga ner plugget för dagen. Imorgon blir det plugg halva dagen innan jag tar fredag och där med HELG - underbara underbara helg!! Imorgon får jag besök också, så mysigt! Angående inlägget om stylist hos hvisk som jag skrev förut, så är det som sagt ett danskt företag som gör smycken, hur fina smycken som helst! Just nu har de rea, så jag tänkte att jag lägger in länken till rean HÄR åt er, så kan ni gå in och kika på alla godbitar som finns. Om det är så att ni är sugna på att själva bli stylist @ hvisk så kan ni skicka in en ansökan om det HÄR. Ha en fin torsdagskväll!

(inlägget innehåller adlinks)


​På tal om smycken så är detta armband från Balenciaga det armband som jag har på mig nästan hela tiden. Jag älskar det!!

Likes

Comments

Jag fick en förfrågan om att bli stylist hos det danska smyckföretaget HVISK. Jag klickade mig in på deras hemsida och deras instagram och blev väldigt intresserad då de har ett väldigt brett utbud, men framför allt för att de säljer smycken som jag själv tycker är grymt fina. Nu har jag skapat min egna sida där jag kommer att lägga upp stylingar m.m. Ni hittar den HÄR.​(inlägget innehåller adlinks)

Likes

Comments

Hello! Har landat hemma nu efter en lååång dag. Gick upp tidigt och började plugga, åkte sedan till skolan på en föreläsning som slutade vid 5. Är så sjukt trött efter denna dag som endast har bestått av plugg, så det fick bli en sväng till Phil's burger för att fylla på energin - en utav Stockholms godaste burgare enligt mig!! Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla youtube innan jag somnar!


​(not my pic)

Likes

Comments