min vardag

Idag har dagen bara sprungit iväg!
Vaknade kl 10:00 av att Levina låg och gnällde i sin säng så upp och mata henne.
Efter kl 11:00 så kom mackans mamma och vi gick ut och gick en sväng skönt med lite frisk luft och röra på sig lite 👍.
Sen har jag städat lite här hemma när Levina har legat och kolla på tv. När mackan kom hem så vi var och storhandlade sen har det inte hänt så mycket idag . Nu blir det och kolla på tv och ta det lugnt med familjen ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag har jag varit med min syster i hennes skola i gen settat och lyssnat på musik i typ tre timmar. idag är det roxannas födelsedag så ska vell fira henne idag :)
  • 179 Readers

Likes

Comments

hej hej jag har haft uppehåll på bloggen men ska börja igen :) i dag har jag varit med min syster på hennes skola setat där i typ 5 timmar. tur dom har datorer så man har någon att göra :) nu ligger man i sängen och är helt slut. den här dagen har varit ganska bra :)
  • 175 Readers

Likes

Comments

Blir nog inte mycket till sömn i natt, har tyvärr sovit två gånger idag men de behövdes tror nog att de är förkylning pågång:(

Likes

Comments

Snart julafton, min fina önskelista till tomten :) Löpband, snö till jul, underbara julafton till alla barnen, & en ny klädes garderob tack på förhand :))

Likes

Comments

Nu är de dags att ta sig i kragen & sluta fuska med bantningen. Nu blir de hård körning så de ryker om de. Imorgon blir de att lämna barnen på dagis & gå på utvecklingsamtal sen försöka klämma in en mils promenad på de. Kände mig duktig i sommars när jag gick en mil om dagen, fattar inte varför lusten bara försvann bara så där. Nej så nu blir de att kämpa ner mina sista 10 kg. Måste så man kan bada med barnen i sommar utan att dra åt sig uppmärksamheten haha :) God natt på er.

Likes

Comments

Tisdag idag då! Dagen börjar med dagis för barnen, sen hem & städa & äta frukost :)

Likes

Comments

fan vilken dag . natten till måndag så kunde jag inte sova på hela natten ochså skulle man upp kl 05:30 för jag skulle med pappa och mamma till falun. vi satt där i typ 3, 5 timmar sen drog vi oss hemåt. mamma och pappa skulle på bingo då åkte jag till min brors flickvän. hon var inte hemma så jag skulle släppa ut katten jag går ut på gården och släpper ner hon och tappa min mobil på gruset så skärmen sprack och nyss bröt pappa armen fan vilken jävla dag ..

Likes

Comments

jadu i dag har man kommit hem efter har varit borta ett tag . när jag kommer hem går jag ner i mitt rum och tittar på tv. sen knackade mamma och ellen att vi skulle till smb f vi hade punka men vi hann inte så långt för däcket höll på att ramla av så vi ringde till mammas kompis som bytte däck. sen skulle vi pumpa deket då fatta vi inte hur vi skulle få ut slangen så en hjälpte oss med det. det vart skit pinsamt det var min dag :)

Likes

Comments

idag har man varit på bröllop min bror gifte sig sen har man inte gjort något mer så ligger nu hemma i sängen och har skit ont i fötterna stort grattis till er ♥

Likes

Comments