Idag har verkligen varit en jättebra dag. Hade sovmorgon ända till 11 vilket är typ den 3e sovmorgonen i år. Sen åkte jag ut till stallet för att kolla enya. Hon kändes faktiskt mycket bättre idag, värmde upp lite längre än vanligt idag så det kanske beror på det. Jag tror faktiskt att det bara är stelhet som förstör, hon har ju liksom inga tecken på hälta. Så jag får väl fortsätta lite till och hoppas att det släpper. Annars har det inte hänt någonting annat spännande idag. Jag har kollat igenom saker jag måste köpa till Enya och det blir ju en hel del. Benskydd och saker går ju sönder så lätt och vi fick ju inte med någon utrustning när vi köpte henne så jag måste ju köpa till en del. Allt är ju så sjukt dyrt dock. Måste köpa benskydd och sadelgjord och magplatta. Aja hoppas imorgon blir lika bra som idag.

Likes

Comments

​härlig dag idag! Började dagen med att åka ut till stallet och mocka boxen. Sen gjorde jag iordning Enya och skritta bort till ridhuset. Skulle ju som sagt rida lite hårdare idag och se hur hon kändes, och hon kändes helt ok till en början men sen blev det lite stelare och så. Förhoppningsvis är hon bara stel och inte halt. Sen så skritta jag tillbaka. Hade lite tidspress idag då vi skulle till Fårö och fira mormor kl 12 också. Supermysigt. Imorgon ska jag kolla Enyas ben igen och så ska hon duschas och behandlas mot regnskollor och så ska hon kollas igenom igen. Det finns ju inga tecken på hälta så det är ju troligare att hon bara är stel. Aja det lär jag ju märka iallafall.

Likes

Comments

Idag har jag börjat jogga igång Enya igen efter en veckas ofrivillig vila pga hälta. Det har varit så konstigt för det finns ingen svullnad eller värme i något av benen så har ingen aning varför hon vart halt? Men iallafall så var hon bättre idag, väldigt stel men helt ok. Verkligen inte så pigg som jag trodde hon skulle vara. Finns ju en massa power i den hästen men hon var väldigt seg idag. kolla igenom henne under helgen och hoppas att det bara är stelhet som ställer till det. Jag är lite bitter dock för vi har missat 2 st hoppträningar nu och det är ju tråkigt. Men hälsan går ju först.

Likes

Comments