SMOOTHIE OCH SIMFÖTTER I KROATIEN

Efter att ha slaskat i mig all sköns skit så är det som att kroppen skriker efter friska smaker som ingefära och citron. Hungrar efter den härliga känslan när det man stoppar i munnen gör gott för tarmfloran och ger energi -istället för svullen mage och paltkoma. Då, precis när magen är som mest svullen och trött springer jag idag på ett juice/smoothiestånd med de härligaste av ingredienser!

Slängde mig nästan över den snitsiga smoothietjejen och beställde en No 8 - ingefära, äpple, spenat och citron. Slurpade i mig denna SUPERGODA och läskande smoothiejuicen glad i hågen över de fina festliga fruktmuggarna med discoparaply som stod i lagom barnhöjd 👌! Isak ville genast ha en sådan och pausen i jakten av snorklingsateraljerna på marknaden i Trogir var ett mustigt faktum.


Turen på marknaden fick ett lyckligt slut. Tarmfloran blev gladare och simfötter, barnsnorklar och cyklop blev inhandlade.
Otto blev så förälskad i sina nya fenor att de tydligen fick följa med i sängen. Dock i största hemlighet. Skulle bara gonattpussa lite på honom nyss och satte mig på något hårt och döm av min förvåning när jag lyfte på täcket..

#socker #sockerkriget #smoothie #antiinflammatoriskt #antiinfammatorisk #antiinflammatorylife #äpple #ingefära #citron #tarmflora #tarmbakterier #vattenmelon #barn #sockerfrittbarn #trogir #kroatien #marknad #markettrogir #simfenor #snorkla #snorklakroatien #cyklop #snorkel #snorklatrogir #trogirkroatien #semester #holiday #

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Vilken rolig unge du har! 😄
nouw.com/artist
Sockerkriget
Sockerkriget,
Han ger mig många skratt denna lilla Otto! 😍
nouw.com/sockerkriget