LÖSNINGEN FÖR ATT VI SKA SLIPPA SKILSMÄSSA!

Som vissa av er kanske minns hade jag en utmaning för mig själv när maken var var borta på jobb i vintras. Ingen dusch utan svett handlade det om och det var precis som det låter, målet var att jag skulle träna på något vis innan varje dusch. Det visade sig att det var en otroligt härlig idé och en vana som jag tyckte gav massor med energi och som jag ville fortsätta med.

Så kom maken hem och jag tror det sket sig redan efter första eller andra duschen... Så himla märkligt att man gör precis tvärtemot vad man vill, lite som när några av mina patienter verkligen går in för att de vill göra rehabövningarna men gång på gång inte lyckas få tummen ur. Nåväl, när maken kom hem så gick det inte många dagar innan jag började träta på honom, allt han gjorde var fel och jag gick efter som en felsökande höna och sprätte på honom. Han hade ju dock varit borta i 18 dagar och om jag betedde mig så när han äntligen kommit hem så började tankarna snurra i huvudet, ”gaah vad dryg han är, det kan inte vara meningen att det ska vara vi!!” och sedan rädslan ”tänk om jag inte är kär egentligen och det bubblade upp till ytan nu när han var borta?!”

Trots de främmande tankarna så kände jag ändå igen känslan jag hade i kroppen. Frustration, irritation och ledsamhet i sökande efter ett lugn. Jag mindes att jag brukade behandla min mamma så ibland i tonåren - irriterat hackade jag på henne för allt hon gjorde. Då brukade hon bara vända sig om och säga åt mig att gå ut och träna - vilket jag då gjorde och kom tillbaka som en ny människa. Kanske var värt att prova tänkte jag då i vintras. Sagt och gjort, jag drog iväg och tränade och när jag kom hem var alla äktenskapliga tvivel som bortblåsta, skilsmässan behövde inte bli av och David fick äntligen blir välkomnad av sin glada och kärleksfulla fru istället.
Samma frustrerade, irriterade och ättriga fru kom tillbaka igår, dock lite klokare för innan jag ens hann fundera på skilsmässa slängde jag mig ned till poolen och rev av ett Deck of Cards i all sin enkelhet.
Var tvungen att hålla ett ganska bra tempo också eftersom jag inte ville missa rödvinsglaset i kvällssolen här i Kroatien.

Hann allt! Träningspass, det sedvanliga svettiga doppet i poolen med träningskläder och till sist rödvinsglaset!

#sockerkriget #träna #deckofcards #äktenskapskris #skilsmässa #make #ingenduschutansvett #semester #kroatien #rödvin #segetvranjica #trogir #villajelavic #pool #kroatien #croatia #havsutsikt #booking #lycklig #frustrerad #arg #irriterad

Gillar

Kommentarer