Gottigt recept på den perfekta sommarröran att ha i picnickorgen

Lyx för mig är när jag får vara hemma och skrota med familjen en hel dag. Altanhäng, lite spontanbesök som kommer och går, fix och trix. Idag skulle studsmattan grävas ner och lunchen fick bli en snabb tonfiskröra.
Recept för två personer
En burk tonfisk i olja
Dela lite tomater
Hacka ner röd eller gul lök efter smak
Hacka ner något krispigt, gurka eller äpple är fantastiskt gott
Rejält med majonäs
Citronpeppar
Rör ihop och låt gärna stå, blir absolut godast dagen efter.

Servera i romansalladsblad eller i min favorit, spetskålsblad.

För att hålla mig väl med min man så var det dags att träna igen. Har ju inte tränat sedan i torsdags och då börjar det pysa ur öronen såhär på tredje dagens vila. Passade på att köra ett pass EMOM20 med min kära vän Jessika som är på besök från den Kungliga hufvudstaden. Alltid mycket roligare att träna två! En positiv överraskning var att årets insats har betalat sig och jag behöver önska mig en tyngre kettelbell för hemmapassen. Äsh, passar på att önska mig tre! Två stycken 8kilos och en 20kilos (blink blink till maken om du läser detta!😘) JÄ*LIGT go känsla när man känner att man blivit starkare, kan köra hårdare och framförallt insett att ryggontet har försvunnit!

Som sig bör så är veckomenyn gjord och handlingen ska göras nu innan jag hoppar i säng - usch att jag sparar den till sent, måste bli bättre på det. Alltid precis när jag ska borsta tänderna kommer jag på att jag glömt att handla. Känns lika jobbigt som de gånger man lagt sig i sängen och andats ut och inser att man glömt att plocka ur linserna och måste upp igen..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229