Det Malmströmska bröllopet bjöd på italiensk buffé

Vi hissade flaggan i lördags för det Malmströmska bröllopet. Som ni kanske läst så var jag toast Madame och det var blad de roligaste uppdragen jag gjort. Oj så kul det var att få gudia alla gäster genom dagen och ännu roligare blev det nog för att jag hade min vän Henrik som toast master. Vi gjorde en storslagen entré, utklädda till hästtjej och skidåkara inför middagen men det har jag inga bilder på så det får jag dela med mig med senare..

Som jag skrev i lördags släppte jag alla principer gällande mat men gjorde en fantastisk upptäckt. Trots att jag kunde förse mig med vad som helst på det italienska buffébordet höll jag mig till rätterna som var mest näringsrika och lite kolhydrater. Var inte ens sugen på de små pizzabitarna, eller ens brödet för den delen - det som jag för ett år sedan gått bärsärk på!
Vilken härlig känsla det är när allt ens slit och beslutsamheten jag haft de senaste åren i matväg faktiskt ger resultat på riktigt. Även när jag ”fick” äta vad jag ville, valde jag ändå annorlunda än för bara ett år sedan.
Det är en sådan seger för mig! Äntligen vinner jag över mina gamla vanor!

Bjuder på några bilder på mig och maken, det är inte ofta vi är piffade såhär alltså!

#sockerkriget #bröllop #torsby #värmland #kollsberg #valbergsängen #brudklänning #buffe #italienskbuffe #fest #outfit #toastmadame #toastmaster #middag #vigsel #hembyggdsgård #lågkolhydratkost #filippak #festpynt #festdukning #duka

Gillar

Kommentarer