tjohoo

har fett tråkigt i skolan, kan inte koncentrera mig ett piss så går in här :)

lika tråkig lektion igår typ  så efter skolan gick jag hem och käka lite choklad haha de alltid bra! 😉 sen åkte vi till stallet och tog in hästarna. har världens bästa häst! längtar tills han blir bra igen så jag kan rida 😍 sen pratade vi också lite om att kanske ta hem sammy igen så kan jag rida honom 😄

  • ska till körskolan kl 13 idag och köra, skit kul! snart klar med am kortet😍

har fett med humörsvängningar idag haha​😠

kramiz ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter i skolan och ska ha engelska strax. Lagom kul haha nej men de sista lektionen iaf! Dagen har varit ganska seg.. De är våffeldagen idag så vi gjorde våfflor på hkn. Blev fett hype sen oh de sällan!! Va skit länge sen jag hypade sönder 😳 men de är alltid lika kul!

Funderar på att springa när jag kommer hem men de fett kallt så vet inte.
Skit tråkigt inlägg jag vet men kanske blir ett ikväll oxå 👍😊
Kram❤️

Likes

Comments

Vänder blad och börjar på kapitel 15 ✨
Hoppas verkligen att dehär blir ett bra år för 14 var bara piss men de kan ju ungefär bara bli bättre!! 😊 blev väckt av pappa som ringde för att säga grattis haha men aa söt typ❤️

Åkte till bup och de gick väll bra eller jag vet inte om det kan gå bra om man åker dit men ja. Det funkar och hoppas att de blir bättre! Kan väll inte säga så mkt om de, inte det roligaste man gjort precis..

Kom tillbaka till skolan lite före 12 och några hade gömt sig i "mys" rummet och sa grattis när jag kom in. A hade bakat tårta oh köpt presenter oh så. Så jävla söt!!! Tur att jag har henne! Efter de hade vi svenska och vi såg film så de va chill. 👍 sen hade vi matte och de gick åt helvete, kunde inte koncentrera mig så gjorde typ två tal haha😁 fick veta att "wicca" är typ häxa på engelska haha.

Skolan slutade 3 så gick hem då och åkte till stallet. Fixade med Corky sen gick jag ut med honom, då ringde L och de var skönt att prata med henne! Sen ringde I och vi prata skit länge! Men de är skönt att ha någon att bra flabba med, vi pratade om allt och ingenting typ.
Vid 7 kom några som mamma hade sagt till att komma. De var väll ok, skönt att träffa LW!

Lyssnar på musik nu och ska kolla om någon är sugen på att snacka lite annars så lägger jag väll mig typ haha. Hoppas de blir än bättre natt idag för frös som fan igår och hade ont i magen 😫

Godnattkramar ❤️

Likes

Comments

Hejj😊

Är fett pepp på i sommar för ska fixa mitt rum hos pappa då! De ska bli skit kul! Har kollat på lite inredning och så vill va lite inspo haha. Men de ska bli skit bra så e fett tagg på de! 😍

Har tröttnat på mig själv tillräckligt nu! Allt är så jävla kaos i min skalle så försöker att få de perfekt runt mig och när de inte blir de så blir jag så jävla besviken... Måste bestämma mig vad jag vill och inte vara så envis för man kommer inte så långt på de! Man måste öppna för andra oxå.
Min kompis sa förra veckan att jag inte skulle skämmas över mina ärr, att jag skulle våga visa dom. Har funderat jätte mkt över de idag och dom orden bet verkligen tag i mig. För varför ska jag skämmas över min kropp för att jag har ärr? Ska jag gömma mina knän för satt jag har ärr på dom från att jag ramla när jag var liten. Ska jag gömma min näsa för att jag har ärr på den? Men när de kommer till Självskadebeteende är andra rädda för att se? Varför? Det är ju samma kropp och samma person. Vi får se hur jag gör i sommar men de ska nog bli bra!

Till dagen då.
Skrev på kemi uppsatsen men kom typ ingen stans. Det var skönt att E var tillbaka för annars har man inget A-barn som rättar än när man gör fel haha 👏 men aa. Skrev en novell på svenskan oh blev jätte nöjd! Känns jätte bra att skriva av sig lite. Sen hade vi idrott och de suger ju men så e livet typ. Efter skolan så skjutsade mamma mig till pappa för att jsg skulle hämta lite saker och pappa skulle skrivs på lite papper.. Mamma och jag bråkade hela vägen dit och hem. Orkar inte med den kvinnan asså !

Blir 15 imorron 😁😁😁 tagg på bup oxå?😭 haha

Godnatt ❤️


Likes

Comments

Alohaaa

Sitter och skriver en kemi uppsats i skolan som ska vara klar på fredag 😁 men den ska nog bli klar ! Jag ska försöka att blogga lite men vi får se hur de går. Anledningen är att jag ska göra en ny start på mitt liv! Jag ska bli mera positiv och göra saker jag mår bra av. Jag fyller 15 imorgon och ska även till bup då, fin present hah? Men de ska bli bra tillslut! Ljuset vinner alltid över mörkret, right? Är snart klar med moppe kortet och de är positivt ! 😃 Glömde sminket hos pappa igår så de e ju lagom bra men ska dit idag för han ska skriva på lite papper.. Fixade lösnaglar igår oxå och de ser ju ut som en 3 åring gjort de men de funkar!
Kram ❤️

Likes

Comments