Idag har det varit en ganska bra dag. Jag vaknade klockan 9 ungefär och gick upp och la mig i soffan. Sedan gick jag ut och dukade frukost till Storebror och pappa. Mamma är i Egypten men hon kommer hem imorgon. Jag trodde faktiskt denna veckan skulle bli värre nu när inte mamma var här men den blev faktiskt helt ocker. Pappa behövde inte skrika "Städa köket!" lika mycket som han brukar behöva och jag hade inte så mycket att plugga så jag hjälpte till. Men iallafall Senare på dagen fick jag äntligen av mig pyjamasen och gick och handlade med pappa. Vi köpte en almanacka till min farmor och även mat till kvällen. När vi kom hem så började pappa laga maten och jag spelade Mario kart en liten stund men det dröjde inte så länge innan jag kom ut till pappa. Nu har jag suttit och pluggat en liten stund och ska göra det lite till. Förresten glömde jag en grej som jag önskade mig i födelsedagspresent och det är ett shortnattlinne ifrån Cubus (se bild nedan). Denna kostar 199kr.

Nattlinne: https://cubus.com/sv/p/sovplagg/wendy-nattlinne/7212368_F501#

Jag får önska er en fortsatt trevlig dag💚

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ni en lång kvällsrutin eller går ni bara och lägger er? Jag skulle säga att jag har lite mittemellan.

Jag brukar byta om till typ bara ett linne eller en T-shirt, gå och borsta tänderna, skölja ansiktet och sitta lite med mobilen eller läsa en bok. Men sedan tar det ju alltid en stund för en att somna. För mig skiftar lite hur fort jag somnar, ibland somnar jag på 5 minuter och ibland 1 eller 2 timmar.

Eftersom jag bara är 12/13 år brukar jag försöka gå och lägga mig "tidigt" eller rättare sagt den tiden jag tycker är bra för mig. Jag försöker att sova klockan 22.00, då brukar jag få sova i cirka 7-9 timmar beroende på när jag somnar och när jag ska gå upp.


Godnatt och sov gott...ZzZzZzZzZz

Likes

Comments

Eftersom jag just har börjat blogga och ni inte "känner" mig så bra så tänkte jag då göra en 20 saker om mig. 

1. Jag ÄLSKAR avokado💚

2. Jag är så klumpig att de orden som min pappa oftast säger till mig är "Ta det lugnt".

3. Jag går i sjätte klass.

4. Jag fyller år den 1:a februari. Nästan varje födelsedag är hela min familj sjuk😷

5. Jag går på gymnastik.

6. Mina favorit ämnen i skolan är Matte och svenska.

7. Mina favoriträtter är sushi och panerad fisk.🐟

8. Jag har en storebror som är 16år.

9. Jag älskar att göra slime.

10. Jag är lite av en shopaholic vilket gör att jag nästan aldrig äger några pengar😂

11. Drömstad i Sverige att flytta till är Göteborg.

12. Jag lever för PLL (Pretty little liars)

13. Jag har inte varit utomlands på 4 år!🗽

14. Favorit rätter i skolan är panerad fisk och chilligratinerad fisk.

15. Mitt rum är nästan alltid stökigt.

16. Jag har aldrig varit i Stockholm. Kommer dock åka dit i slutet av maj.😱

17. Jag älskar pandor.

18. Jag har namnsdag den 15:de maj.

19. Min månadssten är amethyst💜

20. När jag va liten ville jag bli kallad Alex/Alexandra för att jag älskade elefantprinsessan (ett barnprogram). Jag skrev till och med önskar Alex på min storebrors födelsedagskort😂
Likes

Comments

Då var det dags att skriva önskelistan när man fyller år om 15 dagar... fast det började jag egentligen göra för en månad sedan😂 Men jag tänkte visa vad jag önskar mig för er (om någon ens läser detta😂). Jag kommer även att ligga in bilder längst nere på allt jag önskar mig och infoga länkar.

Det första jag önskar mig är lim. Detta kan vara en ganska konstig grej och önska sig i födelsedagspresent men om man älskar att göra slime som jag gör så behöver man alltid påfyllning av lim. Jag önskar mig 500ml flaskan från Panduro och hobby. Denna kostar 129kr

Det andra jag önskar mig är två påslakan set ifrån IKEA. Ett är bara helt vitt och ett är helt grått. Kan vara ganska tråkigt men jag kan gilla när det inte blir så mycket mönster. Det vita kostar 99kr och det gråa kostar 149kr.

Jag önskar mig öven en bordsspegel ifrån IKEA som jag kan ha när jag b.la. sminkar mig fastän jag inte gör det så ofta. Den heter TYSNES och kostar 159kr.

Sen är en sak som jag har velat ha jätte länge. En långärmad tröja ifrån Ralph Lauren. Jag tycker egentligen inte om märkeskläder så mycket men jag har på något sett alltid gillat en vanlig basic tröja med ett litet märke på uppe vid bröstet. När jag samtidigt kan tycka " Varför ska jag betala 445 för en långärmad tröja". Men nu så faller man ju också extra mycket för det när den är på rea och kostar 289kr. Tröjan är ifrån KidsBrandStore och kostar 289 (445)😲

En grej till som jag önskar mig är snö pulver som man häller på vatten på och så blir det "snö". Detta önskar jag mig enbart för att kunna göra en speciell sorts slime som jag har velat göra hur länge som helst. Man kan köpa det på t.ex. Coolstuff för 49kr eller 39kr.

Sen önskar jag mig "en" sak till och det är pengar💰 Pengar kan också vara ganska tråkigt att önska sig men det är nästan det bästa för då kan man gå och köpa vad man själv vill ha och köpa det den stunden man verkligen vill ha det.


Länkar:

Lim :https://panduro.com/sv-se/produkter/lim-lack-tejp/lim/allroundlim/panokitt-lim-allround-white500-514014

Påslakan vit: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60377976/

Påslakan grå: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30318667/

Spegel: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10182189/?query=tysnes

Ralph Lauren tröja: https://kidsbrandstore.se/ralph-lauren-long-sleeve-crewneck-20401

Snö: https://www.coolstuff.se/Supersno


Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Sofia och fyller snart 13 år. Jag älskar att skriva men kan inte säga att jag är en skrivfantast. Men iallafall så har jag velat göra en blogg jätte länge och nu när jag äntligen har gjort det ska jag förmodligen börja skriva lite i den.

Jag kommer förmodligen skriva om lite speciella dagar i mitt liv och kanske även lite tankar jag ofta brukar ställa mig själv.

Vem är jag: Jag är då som sagt en 12 årig tjej som fyller tretton om 16 dagar alltså den 1/2. Jag går i en gymnastik grupp i Malmö som heter motus salto. Jag själv har alltid drömt om att tävla i gymnastik och få göra det jag lever för.

Jag går i sjätte klass i skolan och är oftast med mina bästa vänner, men då och då när jag behöver lite space ifrån dom så brukar jag va med några andra eller för mig själv då jag kan tycka det bara är skönt att komma ifrån alla och allas åsikter. Jag älskar matte och slöjd som är mina favorit ämnen i skolan.

Många brukar säga att jag är ganska klumpig. Det brukar jag för det mesta hålla med om men ibland så kan jag tycka att när jag är klumpig vid just ett tillfälle så kan vissa tycka att det alltid är mitt fel. En gång tappade jag en tabasco flaska på golvet för att den gled ur min hand för att flaskan var så hal. Då tycker oftast alla att det var mitt fel för att jag inte tänker mig för men har någon någon gång tänkt på att det kanske bara var för att tabasco flaskan var hal eller för att de stod på ett konstigt sätt. Jag tror att jag kommer komma lite längre in på min klumpighet i ett annat inlägg så jag lägger det åt sidan en liten stund.

Just nu vet jag inte så mycket mer att säga om mig själv utan det kommer kanske upp i mitt lilla huvud lite senare så jag får önska er en trevlig dag tills vidare☀

Likes

Comments