ENGLISH VERSION DOWN BELOW..

Nu hvor jeg startede min blog så sent og ikke til nytår, så jeg kunne lave en liste over mine mål for dette år, så laver jeg dem bare nu..

Først og fremmest

 • Tabe mig 10 kg.
  - jeg ved jeg godt kan da jeg allerede siden januar har tabt mig 10 kg.

 • Købe en bil.
  - det er liiidt irriterende for alle at dele biler.

 • Finde en praktikplads.
  - Til Januar begynder min skole.

 • Leje en lejlighed.
  - Efter jeg har fundet mit praktik sted så tror jeg også det er lettere at finde ud af hvor jeg skal have en lejlighed.

..................

Now that I have started on my blog so late and not on New Years eve, I wanted to make a list of goals I would love to achieve before 2019. So here we go


First of all

 • Lose 10 kg.
  - I already lost 10 kg since January, so I know that I can lose another 10 kg.
 • Buy a car.
  - We are all about to lose our heads because we have to share cars.
 • Find a internship.
  - I'm going back to school in January so I have to find a internship before that.
 • Get an apartment.
  - After I get a internship I thing it would be easier to decide where to live.



Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Dette var en af de dage jeg havde glædet mig vildt meget til. Min første kamp efter 2 1/2 års pause og det kunne mærkes. Ikke kun på dagen, men dagen efter.

Jeg havde forestillet mig en rolig og let kamp, det fik jeg dog ikke. Tværtimod! Min form vidste sig at være ligeså slem som den var aller første gang jeg trådte ind i ringen og uden luft ingen kræfter whatsoever..

Jeg vandt min kamp 5-0, men troede faktisk at vi stod ret lige. Sådan er det vel, eller sådan er jeg vel, min værste kritiker. Man kan altid blive bedre.
Det der ikke kan blive bedre og som jeg ikke behøver at blive bedre er de folk der altid er der for at heppe mig igennem en kamp. Uden dem ville jeg havde gavn op for længst.

Min kamp var for Preben Feldtsted en god mand, som altid har været en af mine største heppekor og som altid har vidst at jeg kunne klare det også selvom jeg ikke selv troede på det. Han var som en bedstefar for mig og selvom han døde kort tid inden min kamp, så er jeg sikker på at han stadig så den hvor han end var.

Alt i alt en fantastik dag, som jeg altid vil se smilende tilbage på.
Jeg vandt og fik stævnets bedste fighter pokal.

Likes

Comments

Hey loves!
I dag skal vi snakke lidt om mine drømme og ferie, for hvem elsker ikke at holde ferie og efterlade den ”virkelige” verden for en stund? Jeg er typen der altid har drømt om at se hele verden, der er seriøst ikke et sted jeg ikke vil se. For alle lande har deres helt egen skønhed. Jeg elsker steder hvor man kan opleve en del og se landets kultur. Så derfor er der også en del lande jeg gerne vil se. Her er blåt de 4 steder jeg allerhelst vil se. Ikke sat i rækkefølge.

Boa Boa

Jeg har altid gerne ville se Boa Boa. Det er super flot og det virker så fredfyldt, alt det min virkelig verden ikke virker til at være lige nu. Elsker at alt næsten er baseret på vandet og alle hytterne derude er så smukke. Jeg er ikke en der elsker at være omgiver af hav, men det er alt for smukt et sted til at sige nej til.


USA

Dette er altid et sted jeg altid gerne vil se. Jeg er sådan set ligeglad hvor i USA jeg ender henne, men hele landet virker alt for fascinerende og så smukt at jeg må se det inden jeg stiller mine træsko. Ja lidt mørkt, men det har altid været min drøm at se USA.


Rusland

Jeg ved det ikke, men jeg har altid elsket Rusland. Der er bare et eller andet ved det land! Jeg vil så gerne se det. Det er sådan et smukt land og jeg er så fascineret af landet.


Paris

Et sted jeg rent faktisk har været. Jeg var der med min familie, men vi tilbragte mest af tiden i Disney World, specielt fordi min bror ikke var så gammel. Jeg ville dog vildt gerne se selve Paris og med en jeg elsker. Paris skulle være et smukt og romantisk sted, så nu vil jeg gerne se Paris med hjerte øjne.

Likes

Comments

 • Foundation
  - Fit me! Liquid foundation.
  Maybelline New York.

  Det første jeg bruger er denne foundation i hele ansigtet.
  Ha! Som man bruger normalt..

 • Ultra cream contour palette. - Revolution makeup revolution london

  Denne palette bruger jeg til under mine øjne.
  Jeg bruger den anden lysestes cream i paletten.
  Jeg bruger den også til at high lighter, såsom på min næse, under mine kindben, og på midten af min pande, som vist på billedet. 

  Jeg er ret fascineret af Kim Kardashian contour teknik.
 • Revolution - Makeup revolution London
  - Pro HD Powder Contour FAIR.

  Denne palette bruger jeg blandt andet til at contour og til at bage min high lighter.
  Den skal helt sikkert skiftes ud da jeg har brugt hele livet ud af denne palette.

 • Derefter laver jeg mine øjenbryn. Her bruger jeg farven sort for at gøre dem lidt mere ”ekstra”. Ved ikke hvor jeg har købt denne øjenbrynsfarve henne for har mærket er faldet helt af.

 • AYE AYE CAPTAIN VERY BLACK LIQUID EYELINER
  - Lápiz de Ojos – Eyeliner

  Efter jeg har lavet mine bryn, ligger jeg altid min eyeliner. Mascaren er det jeg ligger til sidst. Det er altid forskelligt hvad jeg bruger af mascara. Ciao!

Likes

Comments

Min stil består mest af neutrale farver. Jeg elsker sort og hvid, da man kan for det meste kan style det op eller ned. Når jeg så har et helt sæt der f.eks er helt sort, så tager jeg næsten altid min røde jakke på, så mit outfit har lidt af en ”bang” farve og skiller sig lidt ud.

Hvis jeg derimod har mikset lidt med formerne på tøjet, eller at der er mere end en af mine neutral farve end sort i mit outfit, så elsker jeg at gøre lidt mere ud af min makeup. Jeg elsker f.eks at lave min eyeliner lidt mere dramatisk, eller så tager jeg gerne lidt læbestift på, eller sætter mit hår på en lidt anderledes måde for det ikke bliver for ens eller kedeligt at se på.

Når det så er sagt/skrevet, så er jeg ikke i nærheden af at være en fashion blogger eller noget ligne, men jeg elsker at prøve andre ting og det er i hvert fald noget jeg er villig til at arbejde mere på fremover.

VI ses i mit næste indlæg! Ciao!


Likes

Comments

1. Jeg er født i år 1995.

2. Mit stjernetegn er vægten.

3. Jeg har gået til spejder, kor, fodbold, gymnastik og dans inden boksning.

  5. Jeg er ret genert, men så når jeg kender dig, så er det en fest.

  6. Jeg hader kaffe, ost, og vin, men jeg ville ønske jeg godt kunne lide det, det er så fancy, på en måde.

  7. Jeg elsker cola, det er en af mine svagheder.

  8. Jeg siger ikke tit jeg elsker en eller snakker om mine følelser, så hvis du er en af de heldige der har haft snakken med mig, så du en af dem jeg stoler allermest på.

  9. Jeg er syg til at stalke folk online, hvis du ikke kan finde en, så skal jeg nok finde vedkommet for dig.

  10. Jeg kalder ham: love eller dilémen.
  - når vi irritere hinanden: idiot, fjols, spasser, bitch osv.


  Likes

  Comments

  Hej folkens!
  I længere tid har jeg overvejet at begynde at lave en blog, men har ikke rigtig haft tiden eller modet til det. Det kræver alligevel en del at skulle lave en blog og ligesom lukke folk ind i ens privatliv på den måde. Det er i hvert fald det jeg havde forestillet mig med denne blog. Jeg vil gerne med denne blog gøre den en del mere personligt end ”bare” at poste nogle billeder, som folk alligevel fortolker på mange forskellige måder, på f.eks Instagram eller Facebook hvis man er til den slags. Føler at her kan man rigtig skrive og dele sin oplevelser med andre og det vil jeg super gerne. Ikke nok med at jeg har mit sidste sabbat år, men der skulle gerne ske ting som flytning, oplevelsen ved at søge praktikplads og alt sådan nogle ting. Der vil selvfølgelig også være en del mode og forskellige ting som jeg rigtig godt kan lide som f.eks boksning.

  Så håber det lyder noget for jer og så ses vi nok! Ciao!

  Love Soares

  Likes

  Comments